lauantai 10. tammikuuta 2015

Hyvä syntymäpäivä

Meninpäs sitten eilen vanhenemaan. Mittariin kilahti jo 3+2 vuotta, mutta työkavereilta saadussa kakussa oli armollisesti vain yksi kynttilä. Kukaan ei edes kysynyt päivän aikana, kuinka vanha olen. Ehkä se on tabu - ehkä ketään ei kiinnostanut. Minua numerot eivät hävetä eivätkä hirvitä, sillä numeroitahan ne vain ovat.

Töissä rakastetaan synttäreitä ja kotona Phill rakastaa synttäreitä. Juhlimiselta ei siis voinut välttyä. Töissä sain työkavereilta kukkia ja kakkua sekä yhteisöllisen rahalahjan. Lapset jakelivat halauksia pitkin päivää ja Happy Birthday to Youuuu tuli myöskin kuultua noin kerran tunnissa.

Kotona minua odotti Phill, joka iski käteeni drinkin ja loihti lautaselleni kolme erilaista lihapulla slideria. Täydellinen synttäri-illallinen kaltaiselleni lihapullafanille. Jälkkäriksi joimme New Yorkista tuomaamme Southern Tier panimon  Creme Brulee -olutta, jota ei valitettavasti saa länsirannikolta. Kun tähän lisättiin vielä kolme jatksoa Parks and Recreation -sarjaa, oli täydellinen synttäri-ilta kasassa.


Syntymäpäivä on meillä töissä palkallinen vapaa, mutta vapaapäiväksi ei tarvitse valita varsinaista syntymäpäivää. Phill pyysi minua ottamaan vapaaksi ensi perjantain (1.16), mutta syy säilyi yllätyksenä eiliseen asti. Ensi viikonloppuna juhlinta siis jatkuu, sillä lähdemme pienelle minilomalle Anaheimiin. Perjantaina lätkää (Ducks vs. NJ Devils) ja lauantaina Disneyland. Hihii, siellä jos missä vuodet karisevat. Mahtava idea! Disneyland paistattelee tällä hetkellä tuhkarokkoepidemiakohun kourissa, joten hyvällä säkällä siellä on hieman tavallista hiljaisempaa. Onneksi oma tuhkarokkorokotteeni on kunnossa.

Näillä eväillä siis seuraavan vuoden kimppuun. Minä sain päättää viikonlopun ohjelman, joten luvassa on aktiivinen ulkoilmapäivä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia: