Sunday, January 25, 2015

Saksanpähkinä kardemumma pannarit

Viikonloppuna rauhassa nautittu aamupala on yksi elämän suurimmista iloista. Lauantaina Phill loihti lautasillemme avocado frittatan sekä saksanpähkinä kardemumma pannukakkuja sitrussiirapin kera. Oli niin herkullista, että ajattelin pistää hyvän kiertämään.

Pannukakut:

3/4 cup jauhoja
3/4 cup jauhettuja saksanpähkinöitä (walnuts)
2 tl kardemummaa
2 rkl ruskeaa sokeria
1/2 tl (vanilja) suolaa
1 rkl leivinjauhetta 
1 kananmuna
1 cup maitoa
loraus vanilja extractia

Lisää lopuksi maitoa tai jauhoja tarpeen mukaan. Kuivemmasta taikinasta tulee kuohkeampia pannareita.

Sitrussiirappi

sitruunan menu
kolmen klementiinin mehu (tai yhden appelsiinin mehu)
raastettua klementiinin kuorta
n. 2 rkl hunajaa

Keitä miedolla lämmöllä siirapiksi



Syö kovalla ruokahalulla tai nauti hitaasti silmät kiinni...

No comments:

Post a Comment