tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ystäviä jookos

Ette uskokaan kuinka monta kertaa päivässä joku lapsukainen juoksee luokseni ja kertoo, että neiti tai herra x sanoi, ettei se oo enää mun kaveri. Sitten kun selvittelemme asiaa kuulen, että toinen neiti tai herra x oli lyönyt, nimitellyt, vienyt lelun, luistanut leikin säännöistä, leikkinyt jonkun muun kanssa tai, tai, tai... Tämän jälkeen muistuttelemme mieleen, kuinka kavereita kohdellaan ja, että kaverille voi aina sanoa, jos ei pidä hänen toiminnastaan, mutta eiköhän me kuitenkin kavereina pysytä. Tai yritetään nyt ainakin tulla toimeen.

Ystävät ovat olleet viime aikoina mielessäni myös töiden ulkopuolella. Tunnen olevani äärettömän onnekas! Olen löytänyt ihania ystäviä San Diegosta ja muualtakin USA:sta ja aivan kohta pian pääsen halaamaan ystäviäni Suomessa. Lisäbonuksena se, että aika pian reissumme jälkeen saamme myös ystäviä kylään. Todellinen win, win, win tilanne eikä todellakaan mikään itsestäänselvyys.

                             
                                          Raijan sanoja lainatakseni, erilainen kaverikuva :)

Mutta hei Suomi kuule, voisitko nyt kuitenkin lopettaa tuon sääpelleilyn!?! En millään viitsisi kaivaa jonnekin vaatekaapin takanurkkaan varastoituja talvivaatteitani esiin. Keskikesällä ei yksinkertaisesti saa sataa lunta! Piste. Jotenkin teemaan sopivasti sain eilen kuulla aika suuren kohteliaisuuden erään nelivuotiaan tyttösen suusta: "You look just like Elsa..."

                               

Niih, nähtäväksi jää, rakentaako tämä lettipäinen Elsa ensi viikolla lumiukkoja Suomessa... 7 yötä lähtöön! "Do you wanna build a snowman?"

4 kommenttia:

 1. Kyllä luulen että sinun tulosi myötä aurinko ja lämmin palaa myös tänne meille nyt paleleville.
  Ainakin ystävyyden aurinko paistaa ja se on tärkeintä!
  Hieno erilainen kaverikuva ja tuo sinun kuvasi on myös ihku :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipa kaunis kommentti. Sekin jo lämmitti (etukäteen) mieltä :).

   Poista
 2. Onneksi tajusin silloin halloweenin tienoilla ehdottaa treffejä ja onneksi Ystävystyttiin vaikka ekalla kerralla annoin niinkin hyvän kuvan ajankäytöstäni tulemalla yli puoli tuntia myöhässä paikalle. :) Paljon olisi jäänyt tänä vuonna kokematta (ja haikkaamatta :) ilman sitä lounasta. :)

  Minäkin kovasti odotan kanssa sitä hetkeä kun tästä pääsen Suomeen käymään. Onnekkaita ollaan kun Ystäviä on vähän jokapuolella!

  VastaaPoista
 3. Suomalaisena soitit kuitenkin :). Onneksi tavattiin <3

  VastaaPoista