perjantai 13. kesäkuuta 2014

Perjantaikeksit

Parasta nykyisessä työpaikassani ovat ihanat työkaverit. Mahtavien tyyppien avulla jaksaa silloinkin, kun työt tökkivät ja lasten tilalla on lauma villieläimiä. Tänään iloinen joukkomme oli kuitenkin hieman haikeana, sillä vietimme yhden ihanaisen opettajan läksiäisiä.

Mutta ei mitään niin haikeaa ettei jotain makeaakin: Järjestimme yhteistuumin nyyttärit ja herkuttelimme vatsat pinkeinä salaateilla, tuoreella oliivileivällä, juustoilla, hedelmillä, marjoilla, sipseillä ja dipeillä. Jälkkäri oli joitain niin herkullista, että päätin vinkata muillekin (San Diegon lähistöllä liikkuville).

The Cravory-leipomon keksit, yksi sana: NAM! The Cravory on pieni, Point Lomassa sijaitseva, leipomo, jonka käsin leivotut keksit ovat aivan omaa laatuaan. Makuvalikoima rikkoo mielikuvitukseni rajat ja koostumus on tädellisen kostean, suussasulavan pehmeä. Ostimme yhdessä ison laatikollisen eri makuisia keksejä, jotta saimme maistaa mahdollisimman montaa makua. Nytpä tiedän, mitä meidän seuraavissa pippaloissa tarjotaan jälkkäriksi...Tämä siis vinkkinä San Diegon tyypeille ja täällä vieraileville. Muille pahoittelut jos cookie hammasta alkoi kolottamaan eikä kaapista löydy yhtään keksipakettia. Minä mussutan täällä vielä viimeisiä murusia. Jotain hyvää perjantain myöhäisessä iltavuorossakin... Eihän niitä keksejä voinut jättää koululle pilaantumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti