sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kalifornian keskikesä

Phill kysyi minulta jokin aika sitten, haluaisinko juhlia juhannusta jotenkin. Mietin hetken ja vastasin ei. Juhannus kuuluu tiiviisti Suomeen, missä keskikesä tuntuu keskikesältä. Vaikka säät eivät aina suosikaan, on juhannuksena aina taatusti valoisaa ja jotenkin ihanan kesäistä.

San Diegossa olen elänyt kesää viimeiset kahdeksan kuukautta, eli siitä asti kun muutimme tänne. Tällä hetkellä pitäisi olla hieman pilvisempää ja viileämpää (June gloom), mutta toistaiseksi aamut ovat kirkastuneet lähes joka päivä viimeistää kahdeksalta ja päivät ovat olleet kirkkaita ja lämpimiä. Kuumin aika täällä on edessä loppukesästä ja alkusyksystä, mutta sitä en sitten osaakaan sanoa, milloin täällä on oikeasti keskikesä.

Keskikesä tai ei, tämän juhannuksen vietimme hyvin kalifornialaisella tyylillä. Juoksimme aamupäivällä Mission Bay:n kautta rannalle. Löhöilimme, luimme, leikimme lämpimissä aalloissa ja kävimme nauttimassa Margarita 5K -juoksussa ansaitsemamme ilmaiset margaritat. Iltapäivällä reippailimme vielä tiemme takaisin kotiin.

Tuntui jo melkein siltä, että olisimme lomalla - margaritoilla on aina minuun sellainen vaikutus. Toivottavasti teillä kaikilla oli hyvä Uhannus (tai Juhannus, jos jollain onnekkaalla mahtui J:kin mukaan)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti