sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Uppopaistettuna, kiitos

Kävimme lauantaina San Diego County Fair -tapahtumassa. Yritin miettiä pääni puhki, mikä suomalainen kesätapahtuma vastaisi parhaiten amerikkalaista county fairia. Tulin siihen tulokseen, että fairit ovat hyvin amerikkalainen juttu - Ei niille löydy suoraa suomalaista vastinetta. County fair = maatalousmessut, tivoli, markkinat, mikä tahansa kylätapahtuma ja ällöttävä uppopaistettu ruoka yhdessä paketissa.

Maistuis varmaan sullekin? Ai ei...

Kauneusunet

Kalkkunoiden kiihdytysajot

Jälkkäri

Jäi vähän kaivelemaan etten saanut koskaan tietää, mitä täällä tapahtui kello 3...San Diego County Fair on omassa sarjassaan valtava tapahtuma ja suosiokin sen mukainen. Kaikessa kummallisuudessaan ja huvittavuudessaan olen oikeastaan onnellinen, että tällaisia vanhanaikaisia kesätapahtumia järjestetään yhä edelleen kaupungissa, jonka naapurissa sijaitsee sekä Disney- että Legoland. Yksinkertainen on kaunista. County Fair kuului Phillin lapsuuden kesiin samalla tavalla kuin markkinat ja tivolit minun kesiini. Kyllä minä voisin lähteä uudestaankin ihmettelemään nukkuvia possuja ja juoksevia kalkkunoita. Tosin seuraavalla kerralla pakkaan omat eväät mukaan. Vaikka aika kaikkiruokainen olenkin, ovat donitsipurilaiset hieman liikaa...

4 kommenttia:

 1. Amerikassa olisi varmasti paljon muutakin hienoa, jännää ja näkemisen arvoista, mutta nuo Country Fairit olisi se, mitä mä haluaisin tulla katsomaan. Olisivat riittävän "pöhkö" tapahtuma tällaisella kyynikollekin! Hahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, tuo on "helppo" toive toteuttaa! Ihan sama mihinpäin USA:ta matkustat kesäaikaan ja löydät taatusti county fairin :). Osui ja upposi kyllä minuunkin!

   Poista
 2. Aww, county & state fairs rock! :) Kesa ei ole kesa ilman niita ........

  VastaaPoista