torstai 5. kesäkuuta 2014

Throwback Thursday

En ole vielä kertaakaan osallistunut somen Throwback Thursday -perinteeseen. Tänään oli kuitenkin niitä päiviä, kun ajatukset eivät meinanneet pysyä kasassa eivätkä tässä hetkessä. Mieleni karkaili vähän väliä Suomeen ja Suomen kesään (kärpäsineen kaikkineen).

Lapsuuteni kesät olivat lämpimiä ja aurinkoisia - aina ja jokapäivä. Ne kestivät pitkään ja aina oli jotain kivaa tekemistä. Jep, jep, niin minä ne muistan. Ihana valikoiva muisti! Viimeksi Vierailin Suomen kesässä toissa vuonna. Silloinkin säät suosivat, luonnon kauneus häikäisi ja ylläri, ylläri, temistäkin riitti enemmän kuin tarpeeksi. En muista reissusta yhtään pilveä, hyttystä tai kutiavaa paukamaa - kaikki oli aivan täydellistä.

Tyylikäs 80-luvun typykkä ja häikäisevä auringonpaiste. Hih, hiustyylikin pysynyt samana! Jaa että mistä olen kotoisin...?

Odotukset ovat siis korkealla... Ihana Suomen kesä, ethän petä minua?! Aamukamman piikit vähenevät samaa tahtia kuin kuplat vatsassa kasvavat. Kolmen viikon päästä ollaan jo siellä! Aika vaikuttavaa muuten, että kaapista löytyy vieläkin joulupaketista löytyneitä Suomi-karkkeja. Hamsteri mikä hamsteri...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti