maanantai 9. kesäkuuta 2014

Positiivisuutta

Niin kuin monet tietävät, olen laiska osallistumaan somessa kiertäviin haasteisiin ja ketjukirjeisiin. Facebookia parhaillaan valloittava positiivisuushaaste on mielestäni kuitenkin aivan ihana. Minusta on mukavaa lukea ystävien ja tuttavien päivää ilahduttaneista onnenmurusista. Kaikista parasta haasteessa on kuitenkin se, että omaakin päivää tulee katsottua uudesta vinkkelistä, mukavia asioita etsiskellen.

                              

Ei niin huonoa päivää, etteikö siitä löytyisi vähintään kolme positiivista asiaa. Ilonaiheiden ei tarvitse olla isoja tai maailmaa mullistavia. Ei sillä että niissä jättimäisissä onnenmöhkäleissä olisi jotain vikaa... Niitä kun ei vain satu ihan joka päivälle. Välillä onni ja ilo pitää löytää pienemmistä paloista.

                             

Tässä omat positiivisuuslistani lauantailta, sunnuntailta ja maanantailta. Viikonlopun ajalta meinasi tulla runsaudenpula, maanantain kohdalla piti hieman pohtia ja miettiä:

Lauantai

1. Aikaisen aamun raikkaus, hyvin kulkeva juoksu ja se tunne, kun koko päivä on vielä edessä
2. Letkeän rennot ystävät, grillivartaat ja pihapelit
3. Phillin viereen nukahtaminen

Sunnuntai

1. Vihdoin ja viimein löytyneet South Fortunan portaat ja portaiden huipulta avautunut maisema
2. Quoits-pelin heittotekniikan oppiminen
3. Illan sopuisa ruuhka sohvalla. Kisu ja Phill - ne tärkeimmät kainalossa

Maanantai

1. Iltavuoro: aamu ilman kiirettä ja aikaa keskittyä vain pariin lapseen ennen koulun sulkeutumista.             Bonuksena se, että kaikki lapset lähtivät ennen kuutta.
2. Ikkunassa kotiinpaluutani odottanut Kisu. Kiva tulla kotiin, kun joku aina odottaa.
3. Ulkokukkaset jotka tuoksuvat taivaalliselta ja voivat hyvin. Ehkä minulla on vielä toivoa...

                           

Kuvissa lisää positiivisia asioita puhelimen syövereistä: Sunnuntai-ilta ulkona Phillin ja kisun kanssa, hoidetut varpaankynnet ja uusi maxi-mekko (eikös joskus saa olla onnellinen ihan pinnallisistakin asioista?) sekä aamuaallot Pacific Beachillä...

2 kommenttia:

  1. Voi että tuo teidän Kisu on ihana! Oikein poseeraaja isolla P:llä! :) On tämä aina niin mukavaa palata lukemaan teidän kuulumisia, sitä aina innolla odottaa uusia postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin Poseeraaja ja myös seurakissa silloin kun meillä on vieraita. Ihan jokaisen on pakko rapsuttaa ja huomata vähintään kahdesti ( varsinkin niiden, jotka eivät pidä kissoista). Ihana myös kuulla, että odotat uusia postauksia :).

      Poista