sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kun jotain hajoaa..

...tapahtuu se tietenkin sunnuntaina, silloin kun Phill on merillä.

Sain iltapäivällä harvinaisen inspiksen suursiivoukseen. Kun koti alkoi jo kiiltämään kauniisti ja jäljellä oli enää lattioiden pesu, päätti vieraskylpyhuoneen hana hajota käsiin. Vedentulo ei loppunut, vaikka käänsin hanan kiinni. Jes, juuri tätähän minä toivoinkin...

Ei paljoa hymyilyttänyt, mutta ei iskenyt paniikkikaan. Miettiessämme asuinkuvioitamme, oli yksi iso tekijä housing-vaihtoehdon tuoma tuki ja turva silloin, kun Phill on merillä. Korjauspalvelu pelaa 24/7. Pienien vikojen kanssa pitää odottaa joskus päivän verran, mutta hätätilassa apu tulee jotakuinkin heti. Niin tuli tänäänkin, vaikka tunti tuntuikin pitkältä ajalta. Ystävällinen korjausmies tutkiskeli hanaa hetken ja totesin sen olevan mysteerisesti rikki. Hän vaihtoi hanan sisuksen samantien uuteen ja nyt kaikki pelaa taas niin kuin ennenkin. Huh helpotusta! Bonuksena se, että kaikki oli ilmaista.

Toinen viimeisiään vetelevä vekotin on meidän imuri. Ennen niin täydellisesti toiminut imuri ei joko a) pelaa hyvin yhteen nykyisen pidemmän ja tuuheamman kokolattiamattokamaluuden kanssa tai b) on yksinkertaisesti hajoamassa. Alkaa tympimään roskien noukkiminen käsin imurin jäljeltä. En edes uskalla ajatella, millaisia kissankarvaveeranhiusmöykkyjä maton seassa piilee. Phii-iiil, tulisitko jo kotiin?! Ikäväkin on.

Tämä lakkoilija bongattiin aikanaan Vancouverissa...

4 kommenttia:

 1. Huh! Onneksi on apu saatavilla. Toi olisi itselle paniikin omainen tilanne. Onneksi sinä selvisit hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tiesin, että jostain meidän talopapereiden seasta löytyy se 24/7 korjausnumero. Muuten olisi tullut kalliiksi...

   Poista
 2. Asiat yleensa menevat pieleen, kun on deployment tms menossa .... Arvaa, kuka loysi tanaan beehiven meidan takapihan aidasta ruohoa leikatessa? Yay. Ja arvatenkin mina olen allerginen, joten parempi, jos en yrita naita lemmikkeja haataa itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Minäkin jättäisin tuollaisten kavereiden häätämisen jollekulle muulle. En meinaan tiedä olenko allerginen vai en enkä halua kokeillakaan :).

   Poista