torstai 19. kesäkuuta 2014

Ihana, kaheli keittiömestari

Torstai on toivoa täynnä. Tulin kotiin kuudelta rankan, mutta mukavan työpäivän päätyttyä. Koti oli täynnä tuoksuja ja musiikkia. Sain käteeni drinksun, jossa oli kanelilla maustettua rommia, kylmäpuristettua kahvia, coffee stout -olutta ja sokerilla ja kanelilla maustettua kermaa. Keittiön pöydällä odotteli itsetehty ramen noodelitaikina, liedellä kiehui vedestä, sipulista, herkkusienistä, valkosipulista, vihreästä sipulista, suolasta ja possusta valmistettu liemi ja grillistä kypseni possupaisti. Lisäksi Phill kypsensi grillissä baby bok choy:ta ja vihreää sipulia sekä valmisti kuorettomia keitettyjä kananmunia. Lopputuloksena oli herkullinen eimikäänihannormitorstai-illallinen.


Ihana, kaheli mies ja ihanaa, että se on taas kotona! Söin tänään lounaaksi kolmatta päivää samaa kasvissosekeittoa ja kolmatta päivää peräkkäin samat lapset kyselivät, mitä minä oikein syön. Huomenna otankin evääksi ramenin tähteet. Heh, siinä riittää lapsilla ihmeteltävää ja minulla herkuteltavaa. Olisipa jo huominen ja lounastauko.

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaaaa! Siis se, että joku on tehnyt ruoan valmiiksi, kun tulet kotiin on vaan niin parasta. Ja se, jos mikä, on rakkautta ;)

    VastaaPoista