lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sateeton sadepäivä

Silläkin uhalla, että joku (monikin) saattaa haluta nyt läimäyttää minua, on pakko sanoa, että ikuinen auringonpaiste ei ole kivaa. Olen sisimmältäni niin pesunkestävä suomalainen, että hyvällä ilmalla on oltava ulkona. Ja jos aina on hyvä ilma, ei koskaan tule sellainen olo, että voisi olla vaan ihan koko päivän sisällä - katsella vaikka elokuvia tai olla tekemettä mitään.

Koska lauantain säätiedotus näytti vielä sateiselta, sai Phill houkuteltua minut keskellä päivää elokuviin. Kävimme katsomassa The Lego Movien eikä otettu mukaan yhtäkään lasta - ei edes rekvisiitaksi. Nyt soikin sitten päässä tauotta "Everything is awesome..." -kipale ja aika awesome oli kyllä tuo elokuvakin. Loistavasti tehty ja ihan älyttömän hauska! Sellainen hyvän mielen hauska, fiksun hauska ja nauran ääneen hauska.

                       
                       
                                    Elokuvan lisäksi viihdytimme itseämme myös ruokakaupassa...

Tämän päivän sateet antoivat kuitenkin odotella itseään jota kuinkin tähän hetkeen asti... Taitaapa tuolla jyristä myöskin ukkonen. Kävimme ennen elokuvaa lounaalla True Food -ravintolassa ja pyysimme pöydän terassilta, sillä jollain muulla kuin San Diegon mittapuulla mitattuna, päivä oli kuitenkin aika kaunis ja ihanan raikas. Meinasimme lentää takamuksillemme, kun huomasimme, että terassin lämpölamput olivat päällä. Ulkona oli kuitenkin n.18 C lämmintä... Kalifornia on Kalifornia, vaikka voissa paistaisi (tai myrskyssä uittaisi).

                     
                     
                                                                                Voi Mikki...

Ai niin, pitipä vielä huikata, että Supersaverin Travel Blog Awards on nyt ohi ja voittajat julkistettu. Parhaaksi USA blogiksi valittiin Kentucky Fried Mom. Onnea! Vaikka äänet eivät voittoon riittäneetkään, iloitsen viiden parhaan joukkoon pääsemisestä ja uusien kivojen blogien löytämisestä omalle lukulistalleni. Homma jatkuu ja into senkun lisääntyy! Tästä pääset tutustumaan eri kategorioiden voittajiin.

4 kommenttia:

 1. Kiitos onnitteluista! Kilpailu oli kiva ja sen kautta minäkin löysin moniin muihinkin kivoihin blogeihin, kuten sinun blogiisi.
  Täälläkin sataa tänään ja luntakin kuulemma on vielä luvassa !?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen nähden kuinka sekaisin San Diego menee pelkästä vesisaatesta, en edes uskalla edes kuvitella, mitä tapahtuisi lumimyräkän iskiessä :). Onneksi ei taida olla kovin todennäköistä.

   Poista
 2. Everything awesome, everything is cool when you're part of a team tai jotain sinnepain kuuluu meidankin kotona jatkuvaan syssyyn :D Minimies kavi toissaviikolla ihkaensimmaista kertaa elokuvissa Daddyn kanssa ja oli kuulemma loistava elokuva kummankin mielesta.

  Onnea muuten uudesta tyopaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä mahtista päästä taas töihin! Ja tuo laulu soi vieläkin päässä. Harvinaisen tarttuva :).

   Poista