lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kukkakedolla

San Diegon neljä vuodenaikaa... Siihen nähden, että niitä ei oikeastaan ole, pidetään vuodenajoista täällä hyvin tiukasti kiinni. Syksyllä myytiin ei oota ruohonleikkuri- ja ulkokalustekaupoissa. Talvella hyllyt pullistelivat villapaitoja ja talvisaappaita, vaikka ulkona oli helle. Ja nyt kun tuo kaikkien inhoama talvi alkaa olemaan ohi, ovat ajatukset kääntyneet aurinkoiseen kevääseen ja kulman takana odottavaan kesään.

No, osaan minäkin leikkiä tätä leikkiä. Kevät, kukat ja kärpäset - siinä tämän päivän teema. Suuntasimme kulkumme n.25 mailia San Diegosta pohjoiseen, Carlsbadin kukkakedoille. Ja sieltähän se kevät löytyi! Ihan kuin ei olisi koskaan poissa ollutkaan.


Niin kuin tuosta yhdestä "omakuvasta" näkyy, kukat ovat onnellinen ja iloinen asia. Arvatkaa vain malttaisinko odottaa enää yhtään oman puutarhan laittamista. Valitettavasti tulevaisuutemme on edelleenkin yhtä avoin kuin pari kuukautta sittenkin... Viikko sitten pohdiskelimme vakavissamme tarttuisimmeko Phillille annettuun (laivaston sisäiseen) työtarjoukseen ja muuttaisimme  takaisin Hawaijille. Plussat ja miinukset laskettuamme päätimme kuitenkin passata ja jäädä odottelemaan, mitä tapahtuu. Toivottavasti kristallipallossamme näkyy vielä monta onnellista vuotta San Diegossa - ihan kaikkine vuodenaikoineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti