keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvä, lämmin, hellä...

Taas ihan uudenlainen joulu. Ja hyvä joulu olikin! Vietimme joulumme tänä vuonna jo aattona, sillä Phillillä on tänään joulupäivänä duty day. Nukuimme eilen aamulla pitkään ja herkuttelimme extra-hyvällä aamupalalla. Teimme itse alusta alkaen bageleita, jotka täytimme lempparitäytteillämme. Minun bagelin sisästä löytyi tuorejuustoa, kananmunaa, pinaattia ja tomaattia. Phill täytti omansa tuorejuustolla, savulohella, kapriksilla ja punasipulilla. Bageleiden kyytipojaksi söimme tiettenkin juhlavaa jogurttia ja joimme ihan liian paljon kahvia.


Aamupalan jälkeen pääsimme joulusukkiemme kimppuun. Sukista lötyi yhtä sun toista herkkua. Phill laittaa minun sukkaani aina jonkun hedelmän. Tällä kertaa hedelmät olivatkin hieman eksoottisempaa mallia.Kisun mielestä joulusukassa parasta oli itse sukka. Villa oli ihanan karheaa ja tuoksui cat nipille.Iltapäivällä lähdimme Kate Sessions Parkkiin helteiselle picnicille. Täällä on ollut taas joitain päiviä ihan kesä, joten otimme evääksi sopivan sekoituksen jouluisia ja kesäisiä herkkuja: kylmää mansikka gazbacho -keittoa, kalkkuna-brie-karpalo -leipiä sekä joulupipareita ja homejuustoa.


Picnicin jälkeen oli lahjojen vuoro. Niitä oli taas aika keko! Kuusikin pääsi hetkeksi takaisin olohuoneeseen suljettujen ovien takaa - ilman vettä tosin. Suurin mahdollinen jouluyllätys oli yhdestä paketista löytynyt Mölkky-peli. Huippua, mölkky maailmankartalle!


Illalla lähdimme vielä ystäviemme luo nyyttäreihin herkuttelemaan ja pelailemaan. Olen onnistunut monena Amerikan-jouluna välttämään perinteisen jouluähkyn, mutta tänä vuonna lipesin pahemman kerran. Ihan liian paljon ihan liian hyvää ruokaa.

Tänään en aio tehdä juurikaan muuta kuin lojua aurinkotuolissa kirjan kanssa. Joulupukki (tai postimies) oli ihana ja toi paljon suomenkielistä luettavaa! Suunnitelmani oli myös syödä paljon suklaata, mutta en taida kyetä... Uusia kuulokkeitakin voisi käydä testaamassa lenkillä, mutta en taida kyetä... 

Illalla on kuitenkin kyettävä taas syömään, sillä ohjelmassa on elämäni eksoottisin jouluateria. Minut on kutsuttu kylään sukellusveneeseen. Saan syödä siellä jouluaterian yhdessä Phillin ja muun päivystämisvuorossa olevan miehistön kanssa. Phillin kertomusten pohjalta en odota ruualta kovinkaan kummoisia, mutta kokemuksena illasta tulee varmasti ihana ja ikimuistoinen.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein ihanalta Joululta! Minkaiset kuulokeet (headphones?) sait Santalta?

  VastaaPoista
 2. Power beats ja on muuten tosi hyvät urheillessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti katsoa, etta millaiset ne ovat :)
   Olen etsimassa uuden headphones juoksulenkeille, ja ostin jokin aika sitten Adidas/Sennheiser waterproof earphones, joita ajattelin kayttaa niin juostessa ja uidessa, ja ne osoittautuvat ihan onnettomiksi... :-S

   Poista
  2. Phill oli kysellyt kavereiltaan suosituksia ja noista oli tykänneet kaikki. Kerkisin kokeilla vasta pari kertaa ja hyvin pysyi juostessa, hyppiessä ja salilla. Äänenlaatu ihan huippu!

   Poista
  3. Hmm, hyva tietaa. Ostin Jasonille jokin aika sitten Bosen earphones salille etc., ja tykkaa niista kovasti. Mutta en halua kayttaa melkein $300 omiini..... joten katselen vahan edullisempia vaihtoehtoja.

   Poista