maanantai 30. joulukuuta 2013

Huippuhetket

Palasimme tänään ensimmäistä kertaa kotiin San Diegoon. Oli ihana viettää aikaa Phillin perheen kanssa, mutta ihanasti lämmitti mieltä myös hetki, jolloin astuin ulos lentokentän ovista ja tunsin ihollani taas San Diegon lämpöisen auringon. Tänne minä kuulun! Ainakin juuri nyt.

Vuosi lähenee kiireellä loppuaan ja ajatukset risteilevät sikin sokin menneessä ja tulevassa. Facebookkiin ilmestyi jo useita viikkoja sitten linkki, joka johdatti minut Veeran vuoden 2013 huippuhetkiin. Listalta löytyi mm. tyylikäs ja ikimuistoinen vuoden aloitus Pasadenassa, Suomen loman hehkutusta, lumimyrskyn jälkeisiä kuvia, kuva lempparisalaatistani(!), kesäkuvia, kisukuvia, intoilua San Diegoon muutosta, onnea Phillin yllennyksestä, kuva tyhjästä New Hampshiren kodista ja sekalaisia kuvia road tripiltä. 

En tiedä pitäisikö yllättyä, kauhistua vai kenties vain hymähtää, kuinka hyvin Facebook on perillä vuoteni kulusta. Löytyihän sieltä niitä huippuhetkiä, jotka itse, omin pikku kätösin olen sivuilleni lisäillyt. Mutta voi Facebook, et sinäkään ihan kaikkea tiedä. Onneksi! Poissaolollaan loistivat kaikki pienet, mutta tärkeät arjen hetket iloineen ja suruineen. Ne pienet hetket ja tunnetilat, jotka palaavat mieleen vielä kauan sen jälkeenkin, kun isot huippuhetket ovat jo laimentuneet etäiseksi muistoksi. Nuo hetket ovat niitä kaikkein tärkeimpiä ja henkilökohtaisimpia, jotka kuuluvat vain minulle: oma pikku salaisuuteni.

Jos ei Facebook tiedä kaikkea elämästäni, niin vielä vähemmän tietää Google. Avatessani tänään bloggerin hallintapaneelin, löysin sivulta Googlen minulle tekemän dia-shown vuodestani. Osa kuvista meni ihan nappiin, mutta hyvin paljon jäi uupumaan. Osittain varmasti siksikin, että aloin käyttämään Googlea aktiivisesti vasta heinäkuussa saatuani bloggailukärpäsen pureman.

Jotta Googlen suuri automaatiotyö ei menisi kuitenkaan ihan hukkaan, niin tässäpä jakoon Google-Veeran huippuhetket 2013. Suosittelen mykistämään äänet heti alkuun, sillä taustamusiikki on kaukana huippulaadusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti