torstai 19. joulukuuta 2013

Bonus-totuudet

Osallistuin joitain viikkoja sitten 11 faktaa ja kysymystä-haasteeseen. Haaste muistutti minua ihanista ala-asteen ystäväkirjoista ja slämäreistä (ja varhaiskasvattajien aikuiset ystäväni-kirjoista :p). Nyt jälkikäteen voin kuitenkin tunnustaa, että 11 faktan keksiminen meinasi ottaa koville. Niin koville, että Phillkin sen huomasi.

Haaste tuli ja meni ja samalla meni ja tuli myös Phill. Palatessaan takaisin pinnalle, Phill toi minulle jonkin muistilapun ja lautasliinan ristetyksen, johon hän oli kirjannut omat 11 faktaansa minusta. Koska Phillin keksimiin faktoihin on helppo yhtyä, jaan ne nyt tännekin pieninä bonus-faktoina (omien kommenttieni kera).

1. Varastaa unissaan kaikki peitot (Kyllä! Ja sitten herään siihen, kun on liian kuuma)
2. Inhoaa peiton alle tulevaa lakanaa (Kyllä! Mikä ihmeen virka sillä on? Kyse on siis lakanasta, joka tulee minun ja pussilakanan sisässä olevan peiton väliin... Täh?!)
3. Hyvin kapea mukavuusaslue lämpötilojen suhteen (Heh, kyllä... Minulla on lähes aina kylmä, paitsi jos tulee yhtäkkiä liian kuuma)
4. Tekee tavallisista asioista oman näköisiään - Veera style! (Totta! Luovuutta peliin...varsinkin jos taidot eivät riitä)
5. Tarkka ruuan rasvojen suhteen (...ja sokereiden myös), paitsi silloin kun ei välitä (jos kuusi päivää seitsemästä on tarkka syömistensä suhteen, ei yksi herkuttelupäivä tai -hetki kaada maailmaa)
6. Söi elämänsä ensimmäisen PB&J:n (peanut butter jelly sandwich) 25-vuotiaana (Totta! Inhosin peanut butteria vuosikausia. Nyt inhoan enää Nutellaa...)
7. Itsepäinen (hyvin itsepäinen - sekä hyvässä että pahassa)
8. Syö TODELLA paljon joguttia (mutta senhän tietävät jo kaikki)
9. Kutiaa helposti (Pysyn edelleenkin siinä tarinassa, että minulla on kutiamispäiviä)
10. Kutiava selkä (sukuvika?)
11. Sotkee paljon (sekä itseään että ympristöään), mutta haluaa asioiden näyttävän hyvältä (sekä itseni että ympäristöni)

Phill käyttää yllä olevista totuuksista sanaa "cute" - sanaa, jota hän käyttää hyvin harvakseltaan. Taitaapi olla niin, että kauneuden lisäksi söpöyskin on katsojan silmissä...

 Perinteinen latvaporo ja hetki jolloin huomaamme, että poro on jäänyt liian pieneksi tehtäväänsä

 Kättelyn kautta eläkkeelle

 Viimeinen virkakuva

Uusi ratkaisu. Porollekin löytyi kivasti kakkosmiehen pesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti