lauantai 26. lokakuuta 2013

Rajaton lauantai

Lauantai, jolla ei ollut mitään ennalta aseteltuja rajoja - Ei aikatauluja, ei herätyskelloa, ei suuria murheita, ei "tänään pitää..."-listaa. Tänään mentiin fiilispohjalta, aamua ja päähänpistoja haistellen.

Rajattomaan lauantaihin kuului aamuhaleja ja -rakkautta Kisulta, aikainen juoksulenkki pilvisellä rannalla surffareiden seassa, paleopannukakkuja ja aamukahvia Pikku Myy-mukista, käsilaukku- ja huiviostoksia huimien alennusten innoittamana, pohjattomia Mimosa-drinksuja ja maailman parannusta ystävän kanssa, hyvää meksikoilaista ruokaa sekä halloween-kauppoja.

Rajaton lauantai todisti sen jälleen kerran: Täydellinen päivä koostuu yksinkertaisista ja pienistä asioista, ei suurista suunnitelmista.


2 kommenttia:

  1. Et jakaisi paleo pancakes recipea? Please :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppoa, terveellistä ja hyvää! Murskattu banaani ja kaksi munaa, minä maustan kanelilla ja muskotilla (tai kanelilla ja kardemummalla). Paistetaan ihan samalla tavalla kuin mitkä tahansa (amerikkalaiset) pannukakut. Löysin ohjeen The Good Morning-blogista ja olen testaillut jo monta kertaa.

      Poista