torstai 3. lokakuuta 2013

Kaunis, kaunis maailma

Tiedättekö sen tunteen, kun joskus näkee jotain oikein kaunista ja meinaa pakahtua? Tänään tuo tunne on vallannut mieleni niin monta kertaa, että voisin melkein itkeä onnesta.

Aamuinen Kansas toi mieleen kohtauksen OZ-elokuvasta juuri ennen tornadon iskemistä. Pilvet roikkuivat vaarallisen alhaalla ja sumu oli niin sakeaa, että edellä ajavan rekan takavalot meinasivat hävitä näkyvistä. Vältyimme kuitenkin myrskyltä ja saavuimme ennen pitkää Coloradoon. 

    Kansas

Denverin jälkeen saavuimme vuorille ja silmät meinasivat pudota päästä jylhiä maisemia ihaillessamme. Lunta, vuoria, kiveä, metsää, vihreää ja keltaista silmän kantamattomiin. Aivan upeaa! Auto raukkamme puski jyrkkiä rinteitä ylöspäin ja Kisu maukui wau:ta niska kenossa.


Kiitos Google mapsin (ihanan) "errorin" valkkasimme vahingossa pikkuteitä kulkevan reitin Aspeniin. Viimeisen tien nimi oli "Top Of the Rockies bypass" ja tie vei meidät kirjaimellisesti huipulle. Mutkainen tie ja komeat maisemat salpasivat hengityksen. Tässä vaiheessa päästelimme kaikki kolme suustamme rytmikkäästi "Wau, wau, wau...".Hullu turisti Kansasista vähissä vaatteissa... Oltiin lähellä pakkasrajaa

En malta odottaa huomista kokonaista päivää täällä Aspenissa. Mihin tahansa katsoo, aina näkee jotain kaunista. Elämä on aika ihanaa!

5 kommenttia:

 1. Naurattaa noi varvastossut, eli flip-flops. Elin niissä lähestulkoon koko vuoden ympäri jenkeissä asuessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hawaijilla kun asuttiin, flip flopit oli jalassa aamussa iltaan ihan joka päivä. New Hampshiressa piti välillä kaivaa esiin vähän lämpimämpiäkin kenkiä :). Katsotaan miten käy sitten San Diegossa... Flip flopit on edelleenkin lempparit.

   Poista
 2. Colorado on yksi suosikki osavaltioistani. Ja Ft Carson CO Springsissa on Top 5 duty station listalla :)
  Aspenissa hyvia ravintoloita/ruokapaikkoja ovat Finnbar's Irish Pub, Gisella (fine dining, dinner only), Ink Coffee .... Ja jos steaks on listalla, niin Steakhouse 316 on meidan suosikkimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä todella kaunista! Ja tänään pääsi talvi yllättämään. Käytiin eilen White House Tarvern:ssa syömässä ja tykättiin hirmuisesti. Tämän illan ravintola on vielä vähän mietinnässä. Kiitos siis vinkeistä! Pitää ensin lämmitä kuuman kaakaon avulla ennen kuin voi edes ajatella ulos lähtemistä... Tuli vähän vaellettua :)

   Poista
  2. White House Tavern on pieni ravintola lahella Paepcke Parkia? En ole koskaan syonyt siella, mutta nahnyt paikan juoksulenkeilla.

   Poista