keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Laiskan sunnuntain ilmailu-show

Lauantain aikainen herätys ja täysi puuhapäivä jättivät jälkensä ja nukuimme sunnuntaina yhdeksään. Aikamoista meidän taloudessa - varsinkin minun osaltani. Mutta kylläpä teki hyvää!

Laiskaa aamua seurasi puolilaiska päivä. Puolilaiska siksi, että kävimme me sentään salilla. Paljon mitään muuta emme sitten saaneetkaan aikaiseksi. Kävimme lounaalla Hillcrestin Refill -kahvilassa ja arvoimme hetken viitsisimmekö ajella Miramariin katsomaan vuotuista ilmailushowta. Tiesimme viimevuotiseen kokemukseemme perustuen, että lentoshow olisi upea, mutta ruuhkaiset tiet ja lähes neljänkympin lämpötila eivät houkutelleet laisinkaan. Päätimme tehdä kompromissin ja katsella shown loppuhuipennuksen, eli Blue Angelsit, täältä meidän nurkilta käsin.Tiesin, että osa showsta näkyy tänne meille asti, sillä ihastelin sinisiä enkeleitä jo perjantaina töistä kotiin ajellessani. Mutta sitäpä en sitten tiennytkään, mikä kadunkulma toimisi parhaiten. Päätimme kokeilla kanjonin puoleisia katuja Adams Avenuen pohjoispuolella. Parin yrityksen jälkeen löysimmekin täydellisen umpikujan, josta oli suora näkymä pohjoiselle taivaalle.Ilmabaletti toimi kaukaakin katsottuna, vaikka eihän se tietenkään yhtä kokonaisvaltainen elämys ollut kuin paikanpäältä ihailtuna ja musiikkiin rytmitettynä. Mutta näin niin kuin laiskan sunnuntain ilmailu-showksi tämä versio oli varsin toimiva.


Ensi vuonna taas uusiksi, joko läheltä tai sitten kaukaa nautittuna.

3 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen kuva on niin magee. :) ettekä muuten tainneet olla ollenkaan ainutta kenet lämpötila piti poissa paikanpäältä, en muista että muina vuosina olisi ollut niinkin tyhjää mitä tänä sunnuntaina oli. Kuuma oli kyllä todella.. Onneksi ei sentään oltu vielä maanantaisissa lukemissa, olisi saattanut jäädä enkelit jopa multa väliin 104F lukemilla.. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo viimeinen kuva on niin magee. :) ettekä muuten tainneet olla ollenkaan ainutta kenet lämpötila piti poissa paikanpäältä, en muista että muina vuosina olisi ollut niinkin tyhjää mitä tänä sunnuntaina oli. Kuuma oli kyllä todella.. Onneksi ei sentään oltu vielä maanantaisissa lukemissa, olisi saattanut jäädä enkelit jopa multa väliin 104F lukemilla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santa Ana tuulien kanssa oli taas sellainen kiva hiustenkuivaajaefekti :D. En kyllä yhtään ihmettele, jos kuumuus (ja uudet turvasäädökset) vaikuttivat osallistujamäärään... Toivottavasti ensi vuonna olisi edes pikkuisen viileämpää.

   Poista