lauantai 24. syyskuuta 2016

Mutajuoksu

Reilu vuosi sitten osallistuimme kaveriporukalla Del Marissa järjestettyyn Wipe Out runiin ja totesimme sen huippuhauskaksi tapahtumaksi. Wipe Out runissa juostiin viisi kilsaa ja leikittiin samalla ninjoja. Touhusta oli vakavuus kaukana ja jokainen osallistuja oli yhtä hymyä. Jo silloin päätin, että näitä hauskoja estejuoksuja pitää tehdä vielä monen monta lisää.

Kesällä bongasin Grouponista tarjouksen Del Marin mutajuoksuun ja nopean googlettelun perusteella totesin sen olevan mudalla höystetty Wipe Out run. Sinnehän oli tietenkin päästävä! Yllytyshullu Raija lähti kaveriksi ja seurauksena oli hulvattoman hauska aamupäivä.

The Filthy Finns - kuinkas muutenkaan

Phill teki meille tiimipaidat logoineen ja kengät sidoimme jalkaan nallekarkkiteipillä.


Itse juoksu ei ollut rankka, mutta sitäkin hauskempi. Esteitä viiden kilsan matkalle oli ripoteltu 15. Mukaan mahtui muunmuassa erilaisia mutatunneleita ja -kuoppia, seinän ylitystä, köydellä mutalammikon yli heilumista, liukuja ja liukumäkiä, "vuoren" ylitystä köyden avulla ja heiluvien jättipallojen väistelyä liukkaalla muovipuomilla tasapainoillen.


Meitsi yrittää - ja heti perään molskahtaa. Onneksi oli pelastusliivi...


Ainoan miinupisteen annan siitä, etten ollut lopussa lainkaan mutainen. Märkä ja hiekkainen kyllä, mutta silti aivan liian puhdas. Mielikuvieni vakavasti otettava sissi ei nyt ihan toteutunut, mutta miss märkäpaitakilpailuihin oltaisiin kyllä voitu hyvinkin osallistua.Kyllä kannatti nousta viideltä lauantai aamuna ja hytistä hetki ennen kuin aurinko lämmitti santa ana tuulien avustuksella ilman taas reilusti yli kolmenkympin. Myöhempiäkin lähtöjä olisi toki ollut tarjolla, mutta kaltaiseni kaheli tykkää aloittaa viikonlopun räväkästi ja aikaisin. Aikaiset linnut nappaavat mutaisimmat madot, vai miten se nyt menikään.

P.S. En suosittele tuollaisia lyhyitä shortseja hupijuoksuun, jossa hypätään vauhdista liukumäkiin. Joku nimeltä mainitsematon saattoi polttaa liukuessaan takapuolensa...

2 kommenttia:

  1. Todellakin voi sanoa, että yllytyshullu - jos mut jolltain ihmeellä saa heräämään vapaaehtoisesti 5am lauantaina. :D Oli kyllä ihan sairaan hauskaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukuin muuten eilen yhdeksään. Minä! Yhdeksään! Eli taisi se aika aikanen aamu olla mullekin :). Mutta ehdottomasti sen arvoista.

      Poista