maanantai 5. syyskuuta 2016

Kuplakasvi

Olen halunnut itselleni jo pitkään lasikuplassa asustavan ilmakasvin. En kuitenkaan keksinyt millään, minne kuplani laittaisin, joten päätin jättää sen kerta toisensa jälkeen kauppaan.

Eräänä päivänä huomasin, että etukuistimme katossa on koukku. Koukku, jonka olemassa olon oivaltamiseen meni melkein vuosi. Mutta kun sen kerran näin, en osannut olla enää katsomatta. Yksinäisessä koukussa ei ole mitään järkeä, ellei siihen ripusta jotain kaunista.

Eilen koukku sai uuden kaverin ja unelmani kasvikuplasta toteutui.


Kupla heiluu hennosti tuulessa ja saa minut hymyilemään. Kotimme on nyt yhden kuplakasvin verran kauniimpi ja kutsuvampi.

3 kommenttia:

 1. Ai etta, jos oisin tiennyt etta kuplakasvia haet, niin meilta toista ois loytyny vaikka minkalaista kivaa :) Ja myos veteenlaitettavia kuplissa olevia moss balls juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Pitäisi selkeästi sanoa ääneen kaikki mahdollinen :). Mutta ehkäpä minä keksin vielä toisenkin paikan näille kuplille, kun kerran alkuun pääsin.

   Poista
  2. Ja jos tulee tarve uusille kasveille/koristeille niin huristelet tietenkin Grossmont Centeria kohti, ja siella on sellanen kiva liike mista saa myos alennusta ;D

   Poista