keskiviikko 21. syyskuuta 2016

9.21.16

USA:ssa jokaiseen osoitteeseen liitty zip code, aivan samaan tapaan kuin Suomessa postinumero. USA:n postilaitoksen 60-luvulla kehittelemän systeemin karvalakkiversioon kuuluu viisi numeroa, joiden lisäksi jokainen osoite sai 80-luvulla neljä lisänumeroa, joiden avulla sijainti voidaan paikantaa vielä tarkemmin. Käytännössä näitä neljää extra-numeroa tarvitaan kuitenkin vain hyvin harvoin.

Asuinalueemme zip code on 92116 ja siitä ollaan täälläpäin ihan pirun ylpeitä. Niin ylpeitä, että paikallinen asukasyhdistys keksi järjestää numerosarjan kunniaksi oman once in a lifetime juhlapäivän. Syyskuun 21. 2016, eli amerikkalaisittain merkattuna 9.21.16.

Tänään on siis juhlittu Adams Avenuella meitä - naapurustoamme ja sen asukkaita. Samalla on kerätty rahaa sairaille eläimille ja tarjottu mahdollisuus napata mukaan uniikki olutlasi. Olutlasin sai mukaansa muutamasta ravintolasta, joista yksi oli lempparimme Blind Lady Ale House, eli tuttavallisemmin BLAH. Saavuimme ravintolan eteen muutamaa minuuttia ennen viittä ja sen edessä kiemurteli jo pitkä jono iloisia ihmisiä. Tapahtuman suosio taisi yllättää kaikki ja vahvistaa entisestään naapurustomme me-henkeä. Jos Suomessa jonotetaan ilmaisia ämpäreitä, ajaa meilläpäin olutlasi saman asian.Kippis 92116 ja kiitos, että olet olemassa! Täällä on ihmisen hyvä asustaa.

9 kommenttia:

 1. Mekin ollaan 92116, ja en ollutkaan kuullut koko hommasta! Harmi etta taa oli nyt tallanen once in a lifetime juttu, koska kivalta kuulosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mainostettiin Normal Heightsin facebook-ryhmässä tehokkaasti :). Muuten oisi mennyt multakin varmasti ohi. Ootteko muuten tulossa Adams Ave street fair -tapahtumaan viikonloppuna?

   Poista
  2. Joo, kylla varmaan. Pomon mies esiintyy siella kitaransa kans ilmeisesti niin kaitpa sita pitaa kayda kattomassa :) Ja kun niin lahella tuossa on. Ootte varmaan menossa kans?

   Poista
  3. Joo käydään ehdottomasti pyörähtämässä joko la tai su!

   Poista
  4. Jos ootte siella lauantai iltana niin ehkapa me tormataan :)

   Poista
 2. Juhlat pystyyn vaikka postinumerosta, hieno meininki :D Mukava muisto nuo olutlasit!
  Oikein selkeä uusi ulkoasu blogilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä, että ulkoasu tuntuu selkeältä. Tarkoitus on selkeyttää sitä vielä entisestään, jos ja kun olisi joskus sille aikaa :).
   Mietittiin juuri, että näistä laseista pitää pitää hyvää huolta. Niillä on jo nyt paljon tunnearvoa :).

   Poista
 3. Wau! Olen kyllä niin kateellinen teille, kaikista kivoista tapahtumista siellä rapakon takana. Ja aivan ihana tuo rahan keräys sairaille eläimille. Eläimet ovat minulle NIIN tärkeitä ja lähellä sydäntäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimille kerää aina rahaa mielellään :). Ja totta, täällä tykätään järkätä jos minkälaisia tapahtumia ja yleensä ihmiset ottavat ne myös innolla vastaan.

   Poista