torstai 30. huhtikuuta 2015

Työpäivän askeleet

Preschool opettajan työssä ollaan jaloilla koko päivä, kävellään, juostaan, hypitään ja nostellaan. Välillä tuntuu kuin juoksisin maratonia, mutta maisemat eivät vaihdu mihinkään. Olen pohtinut monta kertaa, kuinka monta askelta otan työpäivän aikana. Tänään vihdoin testasin.

Fitbitin mukaan otin 13808 askelta ja kuljin 6,01 mailia/ 9,6 km. Tähän EI ole laskettu mukaan aamutreeniä eikä työpäivän jälkeisiä puuhia. Lounastauon kävelylenkki näkyy tosin laskuissa ja toi mittariin reilut 5000 askelta.


En siis selkeästikään kärsi keskivertotyöläisen istumisongelmista. Kai tämän voisi laskea jonkinlaiseksi työeduksikin, vaikkei ihan aina siltä tunnukaan.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on nykyaan askelmittari kaytossa ja vaikka kuinka yritan nousta ylos ja ottaa askelia paivan aikana, niin en saa kuin muutaman tuhat (3000-5000) per paiva. Tama on siis vain toissa vietetty aika. Illalla sitten yritan liikkua sen verran, etta paasisi edes siihen suositeltuun kymppitonniin. Vahan tulee ikava opiskeluaikoja kun olin toissa mm. vaatekaupassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on liikkuvainen työ, tule 10 000 täyteen helposti jo töissä. Ja sen tuntee kyllä iltaisin myös jaloissa. Mutta toimistotyöntekijöiden on vaikea korvata 8 tunnin istumista lyhyen illan aikana. Ei vaan aika riitä millään.

      Poista