keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kauden eka

Korkkasimme eilen baseball kautemme ja saimme ihastella heti kärkeen, kuinka Padres murskasi Arizonan D-Backsit 5-1. Peliseurana minulla oli Phillin lisäksi vanha englantilainen kaverini, jota en ole nähnyt sitten Amsterdamista lähdettyäni, eli kohta kahdeksaan vuoteen. Maailma vie ja maailma tuo. Mikäs sen hauskempaa.


Padres stadion oli entistäkin ehompi ja hyviä ruoka- ja olutvaihtoehtoja löytyi viime vuotta enemmän. Uusia juttuja oli mm. Pizza  Port -panimon oluet ja pizzat (tai sitten olin vain viimevuonna sokea), gourmet hot dogit, Patio ravintolan stadionversio, huippuluokan sushi sekä entistä paremmat fish tacot. Löytyipä listalta myöskin pannukakkutaikinaan dipattu ja uppopaistettu suklaa-kola -muffinsi. Nam? Tuskin... Kaukana ovat ne ajat, jolloin tarjolla oli pelkkiä ylihintaisia höttöhodareita ja Bud Light -olutta.

Omalle lautaselleni päätyi lopulta Phil's BBQ -ravintolan pulled pork annos, joka oli yllättävän hyvä ja taatusti riittävän täyttävä - heh, aivan kun siitä täytyisi olla tässä maassa huolissaan... Uusi kokemus oli myös se, että oluet ja ruuat olisi voinut tilata penkkien välissä kiertäviltä tarjoilijoilta suoraan syliin kiikutettuna. En siis puhu nyt perinteisestä heitä mulle hattara ja pähkinät ja mä lähetän sulle rahat kädestä käteen menetelmällä -meiningistä, vaan ihan ravintolatyylisestä palvelusta.

Kiva ilta, joka tuntui inhokki tiistain sijaan lemppari perjantailta. Jännä nähdä, miten Padresille käy tänä vuonna. Fiksummat osasivat kertoa, että stadionin lisäksi myös joukkue olisi viime vuotista parempi. Olisihan se mahtavaa, jos Padresit pärjäsivät. Tässä saattaa meinaan käydä pian niin, että baseball on ainoa laji, jota pelataan San Diegossa korkeimmalla huipputasolla. Futisjoukkue Chargers muuttaa muualle, jos uuden stadionin rakentamisesta ei päästä pian sopuun. Se olisi tietenkin kova paikka vannoutuineille penkkiurheilijoille ja kaupungin imagolle, mutta eipä niitä miljardeja taideta ihan tyhjästäkään pystyä nyhjäisemään. 


Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa uusi kausi ja uudet pelit. Nähtäväksi jää, kuinka aktiivisia peleissäramppaajia meistä tulee ja kuinka pitkälle kausi jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti