maanantai 13. huhtikuuta 2015

Erilainen peli-ilta

Lauantai-ilta ja tuplatreffit Raijan ja hänen miehensä kanssa. Mitä teimme? Suuntasimme San Diegon East Villagen syrjäkulmille, annoimme lukita itsemme pieneen huoneeseen jonkun kumman tyypin kanssa ja yritimme selvitä huoneesta ulos tunnissa.

Tunnin aikana löysimme vihjeitä, ratkoimme ongelmia, löysimme avaimia, joiden avulla löysimme lisää vihjeitä, jotka auttoivat ratkomaan lisää ongelmia jne. Kunnes aika loppui. Kyseessä oli San Diegon versio escape room konseptista, paikka nimeltä Puzzalarium.

20% joukkueista selviää huoneesta ulos tunnissa. Suorituksemme jälkeen prosentti saattoi tippua yhdeksääntoista... Hupsis. Tunnin aikana kerkisin tuntemaan itseni sekä äärettömän nokkelaksi että täydeksi idiootiksi. Olimme niiiiin lähellä viimeisen koodin murtamista. Mutta melkein ei lasketa. Seuraavalla kerralla sitten.

Ongelmat tempaisivat täysillä mukaansa ja meillä kaikilla oli hauskaa. Niin hauskaa, että menen taatusti uudelleenkin. Ihan ilmaista homma ei tosin ole, sillä pakoyrityksemme kustansi $25 per nenä. Mutta saisin minä saman summan tuhlattua helposti johonkin paljon aivottomampaankin.

                 

Suomestakin löytyy escape roomeja, ainakin suuremmista kaupungeista. Suosittelen lämpimästi kaikille peli-illoista pitäville. Hauskaa vaihtelua kortin lätkimiselle ja perinteisille lautapeleille.

Kuvasta kiitos Raijalle. Juoksimme Phillin kanssa paikalle aivan viime minuutilla, sillä parkkipaikkaa ei meinannut löytyä Padresien pelipäivänä kivenkään alta. Onneksi kerittiin kuitenkin! 

4 kommenttia:

 1. Olipas sattuma,juuri eilen luin jutun Tel Avivin 4 erilaisesta escape room-paikasta ja ajattelin että kuulostaa aika kivalta ajanvietolta;D Tuo näkyy tulleen täällä aika suosituksi koska paikkoja on aika montakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman kokeilun jälkeen en ihmettele yhtään, että niistä on tullut nopeasti suosittuja. Tykkäsin tästä todella paljon!

   Poista
 2. Siihen tyyppiin tosiaan sopii kuvailu, kumma. Joko han oli suht lahjakas nayttelija, tai sitten han on tosiaan melko kummalllinen. :)

  Hauskaa oli tosiaan, kiva kun lahditte mukaan! Olen ihan varma, etta seuraavalla kerralla paastaisiin ulos saakka, kun olisi jo vahan ajatusta ennalta kuinka huonetta lahtea tutkimaan. Eli kun huone seuraavaksi muutetaan niin kaydaan viela takuulla karkaamassa, eiko vain!? :)

  ps. en kylla tuostakaan huoneesta edelleenkaan yksin ulos paasisi, nyt kun koettaa muistella mita kaikkea siella oli niin ei muista puoleenkaan ratkaisuja (enka ma kuunnellut kunnolla sita ratkaisua siihen viimeiseen ongelmaan, hmm). o.O Mut NIIIIIIIN lahella tosiaan oltiin, pahus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, saattaapi olla sekä että. Luin tosin nettisivuilta, että toivovat game mastereilta näyttelijän kokemusta :).

   Ehdottomasti uusiksi ja seuraavalla kerralla ulos asti!

   Poista