sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Viisi sanaa viikonlopusta

Jälleennäkemiset

Viikonloppuun mahtui kahdet treffit ihmisten kanssa, joita en ole nähnyt aikoihin. Toisessa tapauksessa kyse oli seitsemästä (?) vuodesta, toisessa kolmesta kuukaudesta. Vuodet maailmalla ovat opettaneet sen, että hyvästien ei tarvitse olla lopullisia. Koskaan ei tiedä, missä ja milloin taas tavataan.

Downtown

Hengailimme lauantaina pitkästä aikaa downtownissa ja leikittelimme ajatuksella siellä asumisesta. Pacific Beach ja downtown ovat molemmat vilkkaita alueita, mutta tunnelmaltaan aivan erilaisia. Kummassakin on puolensa...
Rehellisyys

Kaupungilla hengaillessamme piipahdimme jonkin ihmeellisen päähänpiston saattelemana urheilubaariin, jossa saimme vielä kummallisemman päähänpiston pelata Jurassic Park -peliä. Pelailun tiimellyksessä unohdimme baariin paperikassin, josta löytyi Bodyshopin voide sekä $40 arvoinen Teavana:n lahjakortti. Joku ystävällinen kanssaihminen oli kuitenkin vienyt kassin baarimikolle sisältöineen päivineen. Kiitos ihana!Kisu

Kisu, joka tietää mitä tahtoo ja missä ja milloin tahtoo, on tahtonut tänä viikonloppuna extrapaljon rakkautta ja huomiota. Kisu on nykyään niin aikuinen ja rauhallinen. Hassua ajatella, että vielä vuosi sitten tämä rauhallisuuden mallikappale oli aivan täysin murrosikäinen asennepakkaus.Tavoitteet

Olemme pohtineet tänä viikonloppuna elämää ja asettaneet itsellemme tavoitteita. Mitä haluan nyt? Entä vuoden kuluttua? Mitä pitäisi ihan oikeasti tehdä, jotta tavoitteet eivät jäisi vain sananhelinäksi? Liian usein tulee valitettua samoista asioista, joille voisi ihan oikeasti tehdäkin jotain. Jo pelkästään tavoitteiden ääneen sanominen auttaa, sillä nyt voimme ainakin potkia toisiamme persuksille (sillain hellästi ja sievästi) sekä kannustaa pysymään ruodussa ja ryhtymään sanoista tekoihin.

Näillä mennään kohti uutta viikkoa. Toivottavasti hyvää sellaista.

4 kommenttia:

 1. Ma kun pompin viikolla niiden Downtownin kodittomien yli toihin kavellessani niin aina mietin, miten paljon tykkaankaan asua taalla vahan kauempana. :p toisaalta, se on vaan se yksi alue Downtownista, jonka paivittain naen.

  Tuo viimeinen kohta on niiiiin totta, pitaisi itsekin enemman tehda asioille jotain kuin vaan viikosta toiseen ruikuttaa samoista jutuista!

  Ps. Naytti olevan mun edellisessa kommentissa ihan muutama typo... koetan parantaa tapani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä niistä typoista, kunhan viesti menee perille! Ihan samaa mietittiin noitten kodittomien suhteen. East Village olisi hintatasoltaan siedettävä ja lähellä kaikkea, mutta kodittomia valtava määrä ahdistaa. Tulee aina jotenkin voimaton olo... Little Italy ja sataman seutu ovat huomattavasti siistimpiä alueita, mutta se näkyy heti myös hinnassa...

   Konkreettisten tavoitteiden keksiminen on yllättävän vaikeaa, mutta ehdottomasti hyödyllistä. Suosittelen!

   Poista
 2. Aika kiva viikonloppu! Minulla on myös tulevaisuuden pohdinta työn alla, ihan life coachin käskemänä :). Viikon päästä pitäisi tietää lähivuosien suunnitelma, oumaigaad!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Life coach kuulostaa loistavalta! Ei varmasti kehtaisi eikä raaskisi lipsua :). Tsemppiä suunnitteluun!

   Poista