keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kilo vähemmän painoa

Nyt täytyy tuottaa kaikille ihmediettien etsijöille pettymys heti alkuunsa: Tänään lähti kyllä kilo tunnissa, mutta vyötärönseudun sijaan kohteena oli pääni. Toteutin meinaan villeimmän unelmani (surullista?) ja leikkasin hiukseni lyhyiksi. Niin lyhyiksi, että niskavilloista hankkiuduttiin eroon partakoneella.

Ta daa!


Minua on jo pitkään kyllästyttänyt ja ahdistanut kuivan käppyrä hiuskuontaloni, joka on päivästä toiseen kiinni ponnarilla tai keikkuu päälaella sykeröllä. Tarkoitus oli napsaista lyhyemmäksi vain sen verran, että hiukset saisi vielä kiinni, mutta kampaajan tuoliin istuessani päätin vihdoinkin uskaltaa ja kokeilla, miltä lyhythiuksinen elämä tuntuu.

Kampaajan jäljiltä hiukset ovat aivan iiiihanat, mutta totuus taitaa paljastua sitten, kun yritän saada näihin jotain tolkkua viidessä minuutissa treenien ja töiden välissä. Kampaaja kyllä vakuutteli, että nämä näyttäisivät söpöiltä villinä lainenakin. Toivottavasti. Tunnen meinaan itseni ja tiedän, ettei minusta ole joka aamuiseen suoristusoperaatioon.

Tällä hetkellä olo on kuitenkin kevyt ja onnellinen. Uusi minä kiittää ja kuittaa!

6 kommenttia: