lauantai 21. maaliskuuta 2015

Jump around now

Vitsit, että vieraiden saaminen on aina kivaa. Omasta kaupungista saa irti ihan uudenlaisia juttuja, kun leikkii turistia ja turistiopasta. Tällä kertaa toinen vieraista on neljävuotias, joten viikonlopun aktiviteettimme poikkeavat aika lailla totutusta.

Perjantaina vietimme aamumme Chula Vistassa, Jump Around Now -trampoliinipuistossa. Parasta puistossa oli se, että aikuisetkin saivat pomppia, kiivetä ja kohdata korkeanpaikankammonsa. Olimme liikkeellä niin aikaisin ja arkipäivänä, että saimme viettää ensimmäisen tunnin puistossa ihan yksin. Kokeilimme erilaisia trampoliineja, tasapainopuomeja, narutikkaita, monkey pareja ja dodgeballia (polttopallo). Tunnin verran ylös alas pompittuamme Phill ja minä kävimme kokeilemassa myös seinäkiipeilyä ja suoritimme katonrajassa sijaitsevan sky walk -esteradan, joka oli oikeasti aika haastava ja pelottava. Turvaköysi piti toki huolen siitä, että homma oli turvallista, mutta kerropa se aivoille, joka ei halua lähettää jaloillesi "hyppää" käskyä. Pahimillaan tai parhaimmillaan astelimme korkeusissa parin ohuen ja kiikkuvan vaijerin päällä tai heilautimme itsemme köyden varassa tyhjyyden yli turvaan. Jos en olisi käynyt kokeilemassa rataa, olisi hukkaan heitetty mahdollisuus itseni ylittämiseen jäänyt vaivaamaan. Mutta voin kyllä ihan julkisesti tunnustaa, että kyllä tutisutti. Osaksi siksi, että pelotti, osaksi siksi, että tasapainoilu vaati yllättävän paljon syvää lihasvoimaa.

Aulassa oli mahdollisuus kokeilla erilaisia kiipeilyesteitä

Yksi iso trampoliinialusta. Taustalla näkyvät siniset jutskat ovat osa sky walkia

Hurjapäälapsi keinussa

Liukumäki oli sky walkin päätepiste. Toinen vaihtis oli hypätä ja tarttua tuohon punaiseen möhkylään.

Onnellinen ilmeeni taitaa kertoa kaiken tarvittavan. 

Polttopalloa pomppien? Kyllä!

Trampoliinipuisto oli loistava aktivitettivalinta sporttisille ja pikkuisen rämäpäisille aikuisille sekä ketterälle lapselle. Vietimme puistossa koko lippujemme oikeuttaman kaksi tuntia ja olimme kaikki lopulta ihan puhki. Pomppiminen, kiipeily ja tasapainoilu korvasivat mennen tullen normaalin salitreenin tai juoksulenkin.


Trampoliinipuiston jälkeen suuntasimme South Parkiin pizzalle ja löysimme San Diegon parhaimman pizzapaikan. Jos haluat italialaista pizzaa, suuntaa kulkusi Forchetta -ravintolaan. Ehdottomasti paras pizza, jonka olen syönyt USA:ssa - ehkä jopa paras pizza ikinä. Kova väite, tiedän, mutta pysyn selkä pystyssä sanojeni takana (enkä ole koskaan käynyt Italiassa).

Huippuhauska päivä! Voisin mennä uudelleenkin, jos saamme houkuteltua jonkun kaverin lapsen rekvisiitaksi mukaan.

4 kommenttia:

 1. Tilasin juuri eilen pizzaa Dominosta. Oli kyllä ehkä hirvein elämäni aikana maistama pizza. Ihan kuin se olisi ollut myös raakaa keskeltä. Täältä en ole vielä löytänyt Suomen turkkilais-pitsojen voittanutta :D (Ja miksei tonnikalaa muka voi laittaa pizzan päälle, hä??)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Domino's on ehkä pahinta mitä löytyy. Minä olen nirppa pizzan suhteen. Pitää olla kiviuunissa paistettu, ohut rapsakka pohja. Päällä ei saa olla juustokuorta eikä missään nimessä tonnikalaa tai ananasta :P.

   Poista
 2. Buona Forchetta on aivan paras pizza paikka! Kannattaa myös kokeilla Red Oven Pizza food truck jos sattuu ikinä olemaan lähellä. Todella hyvää! Ne on useasti Thorn Street Breweryssä jos satutte sellaisissa paikoissa käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistä! Pitää käydä testaamassa :).

   Poista