torstai 12. maaliskuuta 2015

Lompakon ihmeet

San Diegon uutisissa on tänään kohistu lompakkoon mahtuvasta "luottokorttiveitsestä" (artikkeli/video täältä). En ole suuri turvatarkastusfani, mutta samaan syssyyn täytyy myöntää, etten pidä myöskään veitsillä aseistautuneista kaheleista. Littanaa luottokorttia muisututtavaa veistä ei niin vain bongailla läpivalaisuilla, joten käytännössä kaksi toivettani ei voi totetutua samanaikaisesti. Kiitos vaan sinulle veitsen keksijä.

Mutta ei tässä vielä kaikki: Uutinen sai minut myös hihittelemään itsekseni ja muistamaan yhden, vielä paketissa olevan, joululahjan. Saanko esitellä: TV:stä tuttu Wallet Ninja.


Noh, TV:stä en tätä maailman kahdeksatta ihmettä kuitenkaan bongannut vaan yllätys, yllätys Groupongista. Hintaa vehkeellä ei ollut kuin yhdeksän taalaa, joten päätin ostaa sen Phillille vitsinä, josta saattaisi olla joskus jopa jotain hyötyä. Vitsi kolahti kuitenkin omaan nilkaan, sillä Phill oli saanut täsmälleen saman idean ja tilannut minulle oman Wallet Ninjan lahjaksi. Nyt meillä on siis kaksi Wallet Ninjaa, joista toinen on vielä paketissa ja toista olemme käyttäneet kerran saksien korvikkeena.

Varsinaisia järkeviä kuluttajia siis olemme... (vaikka tiimiajattelu näyttääkin pelaavan.)

Toinenkin lompakkouutinen sai tänään paljon huomiota ja minut mietteliääksi. Joko kuulitte, että Dollari alkaa olemaan pikkuhiljaa Euroa arvokkaampi? Itsekkäästi tämä uutinen ilahduttaa, mutta kyllä se hieman pistää myös pohtimaan, mihin Euro on oikein matkalla...

2 kommenttia:

 1. Itse bongasin tuon saman uutisen euron arvosta suhteessa dollariin ja kuukauden kuluessa sinne rapakon taakse lomalle tulevana en kyllä tykkää nykyisestä suuntauksesta :(
  Ja täytyy myöntää, että Grouponin tarjousten kautta on täälläkin muutama ei niin järkevä ostos tullut tehtyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun halvalla saa :)... Muistan, kuinka ihana oli olla silloin viisi/kuusi vuotta Suomessa töissä ja tulla tänne kesäksi. Säästöt kasvoivat silmissä, kun vaihtoi eurot dollareiksi. Vaikea uskoa, että nyt ollaan tasoissa ja kohta ohi.

   Poista