tiistai 30. joulukuuta 2014

Välilasku arkeen

Herätyskello soi maanantaina aikaisin.  Olo oli epäuskoinen: Töihin? Motivaatio ja aamurutiinit olivat aivan hukassa, vaikka takana olikin vain viiden päivän vapaat. Kaikeksi onneksi kyseessä ei ollut kuitenkaan aivan perusmaanantai, sillä koko koulussa oli paikalla vain 13 lasta ja tänään alkoi taas viiden päivän viikonloppu. Tähän voisi vaikka tottua. Tai ehkei sittenkään... Kiireisissä työpäivissä ja arkirutiineissa on omat hyvät puolensa.



Juuri nyt oli kuitenkin kiva vain piipahtaa arjessa ja jatkaa sen jälkeen tämä holiday  season onnellisesti päätökseensä ja ensivuoden puolelle. 2015. Hurjaa! Hyvää uuttavuotta kaikille, jos en muista huikata sitä enää myöhemmin. Muistakaa suojalasit ja pitkät kalsarit! Kalsarit tulevat muuten San Diegossakin tarpeeseen, sillä täällä on kylmä ja ulkona sataa vettä. Nyt olisi mahis päästä leikkimään lumella, jos viitsisi nousta jollekin mäennyppylälle. Uutisten mukaan kaikilla San Diego countyn 2000 f korkuisilla "vuorilla" sataa lunta!

Kuvat ovat eiliseltä lounastaukokävelyltä, jonka aikana tuli vielä hiki

2 kommenttia:

  1. On siellä vaan niin ihanat maisemat! Vuosi sitten vaihtui ja nyt jo ollaan v 2015 puolella. Kaikkea hyvää tälle alkaneelle vuodelle!
    t. Marra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Toistaiseksi tämä 2015 vaikuttaa hyvin lupaavalta vuodelta :).

      Poista