lauantai 20. joulukuuta 2014

Herkkuja sivupoluilta

Mattimyöhäiset päättivät lähteä tänään shoppailemaan. Olimme tietoisia siitä, että tästä päivästä ennustettiin koko vuoden kiireisintä shoppailupäivää USA:ssa. Olimme myöskin tietoisia siitä, että tänään tai ei milloinkaan. Tai ei ainakaan ennen tätä joulua. Ei siis auttanut muu kuin lähteä liikkelle ja toivoa, että selväisimme voittajina kotiin.

Nyt illalla kotisohvalla istuskellessani voin todeta ylpeästi, että selvisimme päivästä kymmenen pisteen ja papukaijamerkin veroisesti. Emme tapelleet kertaakaan, kiukkunälkä pysyi poissa järkeviä ruokataukoja pitämällä, kengät olivat mukavat, löysimme kivoja lahjoja eikä se ryysiskään tuntunut yhtään sen kummoisemmalta kuin aina ennen joulua.
Mutta päivään sisältyi myös yksi sivupolku, joka vei päivän kirkkaasti ja herkullisesti plussalle. Piipahdimme meinaan aamulla San Diegon Old Town:ssa, kaupunginosassa, jossa olen käynyt vain pari kertaa. Old Town on mielestäni hirveä turistirysä, josta on vaikea löytää parkkipaikka ja tilaa hengittää. Mutta aikaisena lauantaiaamuna sieltä löytyivät molemmat sekä bonuksena pieni kauppa, jonka hyllyt notkuivat irtokarkkia,salmiakkia ja Halvan lakua!


Kyllä ulkosuomalaista hymyilytti! Pysyin valinnoissani maltillisena, sillä komerossa odottaa iso paketti Suomesta ja paketin sisältä löytyy myös enemmän kuin todennäköisesti karkkia. Mutta nytpä tiedän taas yhden paikan, josta sitä saa, kun hätä ja ikävä iskevät. One scoop of that, one scoop of this... Jeps, San Diego on hyvä paikka asua!

6 kommenttia:

 1. Onko nuo liitulakuja? Nnnnamm.. :) täytyy pysyä kaukana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, liitulakuja! Niitä löytyy myös World Marketista. Mutta tässä kaupassa oli ehdottomasti paras näkemäni salmiakkivalikoima San Diegossa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä oli iloinen yllätys :). Irtokarkkien ostaminen on ihan oma juttunsa...

   Poista
 3. Tuntuu niin oudolta nuo joulukoristeet keskellä kesää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mitä kesäisempi ilmasto sen pröystäilevämpiä joulukoristeita :)

   Poista