tiistai 16. joulukuuta 2014

Lahjaksi aikaa

Sain tänään koulumme johtajalta täydellisen joululahjan: Kahden tunnin palkallisen ruokatauon keskellä päivää. Käytin aikani tehokkaasti salilla ja aloin heti unelmoimaan jokapäiväisestä pitkästä tauosta, jonka aikana voisi käydä urheilemassa. Teki meinaan aika nannaa - samaan aikaan rentouttava ja energiaa tuova tauko kiireisen sadepäivän keskellä.


Aikaiset aamuherätykset ovat alkaneet viime aikoina tökkimään oikein kunnolla. Useimpina aamuina nousen edelleenkin tunnollisesti liikkumaan ennen töihin menoa, mutta ei kyllä huvittaisi yhtään. Lämmin sänky on pimeää ja kylmää aamua huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto. Onneksi treenistä tulee edelleenkin ihan yhtä hyvä olo ja mieli kuin aiemminkin. Ei kai sitä muuten viitsisikään.


Tämä aamu alkoi siis tavallisesta poikkeavasti, rauhallisesti ja hitaasti, kehräävä pikkukissa mahanpäällä kellien. Se onkin ehkä paras mahdollinen tapa aloittaa päivä. Iloista keskiviikkoa! Viikon päästä on jo joulu!

2 kommenttia:

  1. Mikä ihana ylläri täällä odottikaan, kun palasin lukemaan taas viimeisimpiä kuulumisianne! Onnea uudesta perheenjäsenestä, kylläpä on aikamoinen söpöliini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On aika hurmuri ja tietää sen itsekin :).

      Poista