sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Tossua toisen eteen San Diegossa

Vaikka loma onkin ohi, päätimme jatkaa lomamoodiamme vielä hetken ja viettää päivän julkisenliikenteen ja jalkojemme varassa. Lähdimme liikkeelle jo aamukahdeksalta ja suuntasimme bussi trolley -combolla Little Italyyn brunssille.Queen's Town Public

Brunssin jälkeen aloitimme suuren kävelypäivämme, jonka kuluessa kolusimme Bankers Hill-, Hillcrest- ja North Park -alueet aivan uudesta perspektiivistä. Kävellen näkee ja löytää niin paljon enemmän kuin autolla paikasta toiseen viuhahdellessa. 

Kävellenkin pääseeRiippusilta keskellä kaupunkia ja varjot alhaalla laaksossa


Koirien country club...City Tacos - North Park

Isojen motareiden (5,8 ja 805) väliin jäävä alue koostuu hauskoista, omalaatuisista kaupunginosista, joista jokainen on kuin oma pieni kaupunkinsa. North Park on oma suosikkini, mutta kaikista muistakin löytyy vaikka ja mitä hauskaa ihmeteltävää.

Kännykän muistissa on taas miljoona uutta kuvaa ja oikeassa muistissa miljoona uutta kivaa kauppaa, ravintolaa ja maisemaa Diegossa. Onneksi meillä on vielä ainakin kolme vuotta aikaa seikkailla ja "lomailla" täällä kotona.

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia:) Kun olin ne pari viikkoa San Diegossa v.2005,se oli sellainen kaupunki jonne olisin voinut jäädä pitempäänkin;D

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia. Tosi hyvin olet saanut otettua jos puhelimen varassa olet. Varmaan ihana pysyä tuo kolme vuotta nyt ainakin paikoillaan mutta toisaalta ihana kun on "pakko" lähteä ja liikkua ja nähdä maailmaa. Ja vieläpä kuin sen tietää aina olevan rannalla ja lämpimässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kaikki otettu puhelimella. Näppärä vekotin! Ja kyllä, juuri nyt tuntuu ihanalta, että saadaan olla kolme vuotta paikoillaan ilman muuttohössötyksiä. Merenrannalle päädytään taatusti, mutta näin lämmintä ei ihan kaikissa sukellusvenetukikohdissa ole (ympäri vuoden...). Seuraavasta paikasta ei ole vielä pienintäkään haisua, mutta ei onneksi vielä tarvitsekaan olla :).

   Poista