tiistai 23. joulukuuta 2014

Rantaukko ja Hawaijin kuusi

Viimevuodesta viisastuneena päätimme vaihtaa joulukuusen tänä vuonna muoviseksi. Tilasimme kuusen Amazonilta hyvissä ajoin, mutta kuinkas sitten kävikään. Phillin vanha kämppis soitti viime viikolla ja kiitteli pilke silmäkulmassa mukavasta jouluyllätyksestä - Phill oli tilannut kuusen vahingossa vanhaan Hawaijin-osoitteeseensa. Kuuselle tuli siis matkaa ja hintaa hieman aiottua enemmän.

Nyt kuusi on kuitenkin perillä ja kertaalleen kaadettukin. Syyllinen oli helppo löytää, sillä Possu oli kaatuneen kuusen alla jumissa. Kissat ja joulukuuset...jep, jep. Koristeet saavat odottaa vielä huomiseen, sillä emme usko niiden pysyvän kuusessa kovinkaan pitkään. 

Yhteinen joulumme numero 8 noudattelee vanhoja, joskin joka vuosi muokkautuvia, perinteitämme. Vietämme huomenna joulua ystäväporukalla ja joulupäivänä pienen perheemme kesken. Tunnollinen opettaja sairastui tietenkin loman kunniaksi flunssaan, mutta eiköhän tästä pienellä levolla selvitä. Ihanaa joulua kaikille!Jos joulupukki ei tuonut tarpeeksi luettavaa, voit lukea viime vuoden jouluisia kirjoituksiani näistä linkeistä:2 kommenttia:

 1. Olipas joulukuusella kova meno päällä :)
  Voin kuvitella tuon kun kisulit hyppii koristeiden perässä kuusen ympärillä. Meillä oli koira, joka luuli jouluisin olevansa kissa, koristeet ainakin pudotti kuusesta :)
  Hyvää Joulun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meidän Kisu kuvittelee puolestaan olevansa välillä koira :). Kuusi on vielä ihme kyllä pystyssä ja koristeetkin tallella. Yksi enkelikellon kello on tosin kadoksissa... Hyvää joulun jatkoa myös sinulle!

   Poista