maanantai 29. joulukuuta 2014

Uusi vinkkeli

Sunnuntai oli omistettu uusille näkökulmille ja uusille tuttavuuksille. Juhlimme ystävämme synttäreitä brunssiristeilyllä ja tapasimme samalla uusia hauskoja ihmisiä.
Brunssiristeily kokosi kaikki Tukholman-risteilyn parhaat puolet näppärään, parin tunnin pituiseen pakettiin: puffettiherkkuja, skumppaa ja San Diego-maisemia mereltäpäin. Näin jälkikäteen ajateltu en voi muuta kuin ihmetellä, miksi emme olleet aiemmin osallistuneet brunssiristeilylle. Aamiaispuffetti on yksi maailman parhaimmista keksinnöistä, brunssipuffetti ehkä paras. Kun tähän lisätään vielä aurinkoinen San Diego,vene ja kourallinen hyviä tyyppejä, ei homma voi mennä pieleen.
Seuraavaa kertaa odotellessa... Kuka lähtee messiin?

2 kommenttia:

  1. Aamiaisbrunssiristeily on kyllä ihan uusi tuttavuus mutta vaikuttaa varsin toimivalta konseptilta. Mahdetaankohan tuollaisia järjestää myös muissa kaupungeissa...pitääpä katsastaa seuraavan lomakohteen osalta tarjonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin, että näitä kyllä löytyy, sillä brunssit ovat kaikkialla tosi in juuri nyt. Ei ollut vain tullut mieleen edes etsiä brunssiristeilyitä :)

      Poista