torstai 30. kesäkuuta 2016

Muka pakollinen lomastressi

Jos jossain asiassa olen mestari, on se tarpeettoman lomastressin aikaansaamisessa. Miten aina voikin tulla (muka) kiire ja kasaantua näin paljon hoitamattomia asioita? Kuvittelin, että staycation estäisi moisen turhuuden, mutta ehei, väärässä olin.

Tänään piti tehdä tätä, tuota ja kolmattakin, mutta mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan. Mikä pahinta tai parasta, oli Phillillä ihan samanlainen päivä. Lopulta päädyimme pisteeseen, jossa teki mieli painua samantien nukkumaan. Päädyimme kuitenkin vaihtoehtoon B ja karsimme listaltamme kaiken ei niin kovin välttämättämön ja huomasimme, että olimme kehitelleet kiirettä ihan turhasta. Listalle ei jäänyt juuri pyykin pesua kummempaa.

Huokaisimme syvään, kaadoimme lasilliset viiniä ja katselimme Naked and Afraid XL:n fiinalin. Ah, miten hyvä ratkaisu! Staycay, täältä tullaan ! Tai siis ei tulla, vaan ollaan.

Ohjelmassa on huomenna heti aamusta whale watching risteily ja sen perään paljon kulttuuria ja hyvää ruokaa sekä huomenna että lauantaina. Kaikki San Diegossa oleilevat lavataiteen ystävät hoi (teatteri, sirkus, taikatemput, musikaalit...), kannattaa tsekata Fringe-festivaali, joka on menossa juuri nyt. Sunnuntaina suuntaamme haikin ja picnicin kautta Temeculan viinitiloille ja maanantaina kuorrutamme koko komeuden rannalla ja grillaillen.

Olen jo tässä vaiheessa aika vakuuttunut, että staycation oli juuri sitä, mitä tähän väliin tarvitsimme. Palaillaan asiaan ensi viikolla tai mahdollisesti jo sitä ennen instagramin puolella (veeralampi).Loman onnistuminen ei jää ainakaan ruuista kiinni...

Woot, staykay!!!

2 kommenttia:

 1. Voi että on taas siellä valmistettu niin herkullisen näköistä syötävää!
  Hyvä vinkki tuo lista, ei aina tarvitse tehdä samana päivänä kaikkea, varsinkaan lomalla :) Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täydellisen rentouttavat ja herkulliset neljä päivää takana :).

   Poista