sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kotikulmilla tapahtuu

Melkein kotikadulla, eli Adams Avenuella tapahtui tänään taas kivoja juttuja: Taste of Adams tarjosi mahdollisuuden herkutella 40 ravintolan pikkuannoksilla 35 taalan hintaan. Sanomattakin ehkä selvää, ettemme pystyneet millään syömään 40 annosta neljän tunnin aikana, mutta siltikin jäi sellainen fiilis, että vatsaamme upposi vähintään lipun hinnan verran herkkuja.
Muutama random annos, joista muistin ottaa kuvan

Tapahtuman parasta antia oli uusien ravintoloiden kokeilu. Jos asuu alueella, jossa yhden kadunpätkän varrella on lähemmäs sata ravintolaa, ei millään kerkiä käymään kaikissa. Tiesin kyllä, että tällä alueella on valtavasti kivoja ravintoloita, mutta että näin paljon! Neljäkymmentäkin kuulostaa paljolta, mutta koska läheskään kaikki ravintolat eivät osallistuneet tapahtumaan, on ravintoloita alueella luultavasti lähemmäs sata ja lähikaduilla toinen mokoma. Valittavaa siis riittää.
Naapuruston katutaidetta

Herkuttelun vastapainoksi vietimmekin sitten loppupäivän puun hiomishommissa. Käsi on aivan hellänä ja minulla on taas nälkä. Mutta projektit edistyvät ja mieli on hyvä. Täysin käsittelemättömän puun hiominen on rankkaa mutta myöskin palkitsevaa. Omien pikkukätösten jälki on kirjaimellisesti käsin kosketeltavaa. Kohta kelpaa istuskella ikiomalla vuosipäiväpenkillä. Tästä tulee hyvä!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta tapahtumalta!! Keksisipa joku taallakin moisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat täällä tosi suosittuja! Monilla kaupunginosilla on omansa. Ja on se kyllä hyvä diili sekä herkuttelijoiden että ravintoloiden näkökulmasta. Mekin löysimme monta uutta ravintolaa, joita täytyy päästä kokeilemaan enemmän kuin maistiaisen verran :).

   Poista
 2. Tuollaiset Taste of -tapahtumat ovat tosi kivoja ja herkullisia:) Ihania herkkkuja:) Mä muistan San Diegosta saaneeni hyvää vietnamilaista ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkulliset tapahtumat ovat parhaita! Kävin jokin aika sitten Convoy St:lla yhdessa tosi hyvässä vietnamilaisessa ravintolassa, mutta niitä on varmasti monia muitakin. Convoy St on San Diegon pikku-Aasia :).

   Poista