sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Tapahtui lauantaina

Lauantai oli taas niitä päiviä, kun San Diegossa olisi riittänyt kivoja tapahtumia joka sormelle. Valitsimme joukosta kaksi ja siltikin tuntui, etteivät päivän tunnit meinanneet riittää millään.Ensimmäiseksi suuntasimme omassa naapurustossamme järjestettyyn ilmaiseen Art Around Adams tapahtumaan, joka ylitti kaikki odotuksemme moninkertaisesti. Tapahtuman idea oli noin kahden mailin mittaiselle kadunpätkälle ripotellut pop up -galleriat, taide showt ja esiintymislavat. Tapahtuma muistutti minua Jyväskylän Yläkaupungin Yöstä, joka oli Jyväskylässä asuessani jokakeväinen must.


Kahden ja puolen tunnin aikana kerkisimme näkemään vain pienen osan kaikesta kokemisen arvoisesta, mutta harmistus ei kestänyt kauaa, sillä seuraavaksi suuntasimme kulkumme downtownin Waterfront Parkiin Brew and Food -festivaaleille.
Näillä festivaaleilla ideana oli maistella hyvää, paikallista olutta sekä ruokarekkojen herkkuja ja kuunnella siinä sivussa ehkä vähän musiikkiakin. Silent Disco jäi tosin tälläkin kertaa kokematta, sillä ajatus "yksinäisestä" tanssahtelusta tuntuu edelleenkin vähintään kummalta.


Festareilla sai maistella yli kahtasataa eri olutta, ihan niin paljon kuin huvitti tai kykeni eikä ruokatarjonnastakaan päässyt valittamaan. Paikalla oli yli 20 keittiömestaria herkkuineen ja vaihtoehdoista löytyi taatusti jokaiselle jotakin.Koska meidän cooleilla kavereilla on cooleja kavereita (kiitos Maya ja Jeff!), pääsimme kurkistamaan myös San Diegon olutmaailman kulissien taakse. Päädyimme ohittelemaan pitkiksi muodostuneita jonoja ja viettämään iltaa Scot Blairin kanssa. Scot omistaa San Diegossa neljä suosittua olutbaaria/ panimoa. Small Bar, Monkey Paw Pub and Brewery, Hamiltons Tavern ja South Park Brewing Company ovat kaikki vierailujen arvoisia paikkoja. Ja jos matkalla iskee taas nälkä, saa Monkey Pawsta San Diegon parhaimmat Cheese Steak -sandwichit. Scot tuntuu suhtautuvan ruokaan ja juomaan intohimoisesti ja suurella sydämellä ja tietää, mistä puhuu.Olipa varsinainen puuhapäivä ja kiva sellainen. Kumpaankin tapahtumaan lähtisin mielelläni uudelleenkin. Tosin en vielä tänään. Tänään on ollut mukava viettää rentoakin rennompaa kotisunnuntaita kokkaillen ja leffoja katsellen.

4 kommenttia:

 1. Scot Blairhan on vaha niinkun paikallinen julkkis! Omisti aikoinaan myos Eleven-nimisen baarin Normal Heightsissa joka oli meidan kantapaikka, mutta koska Scot on enemman naita olut- ja ruokaihmisia, niin pienen rock clubin pyorittaminen ei oikeen onnistunut. Hyva olut valikoima oli kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mielenkiintoista jutella hänen kanssaan. Ruokakeskustelut olivat aika syvääluotaavia ja cocktailienkin tekoon löytyi vinkkejä :).

   Poista
 2. Jee! Oli niin hauskaa! Scott on paras..seuraavat treffit Hamiltoniin ja viereiseen panimoon!

  VastaaPoista