torstai 16. kesäkuuta 2016

Torstain toivot

Olisiko mitään, jos pistettäisiin kesätorstain kunniaksi lista päivän positiivisista?

Kohtelias isoäiti, joka esittää kysymyksensä Googlelle kauniisti ja kaikkien kohteliaisuussääntöjen mukaan. Juttu aiheesta esimerkiksi täältä.

Hyvä palvelu ja pankkineidin huolestunut kysymys: Did I just murder your name? No eihän se nyt täsmälleen oikein mennyt, mutta yritys oli selkeästi kova ja enempää en edes pyydä.

Itsetehty pesto, joka tuoksuu taivaalliselta ja maistuu vielä paremmalta.

Juuri sopivan lämmin sää. June Gloom taitaa olla ohi tai ainakin väistymäänpäin. Viikonlopuksi on luvattu jo hieman turhankin korkeita lämpötiloja, joten nautitaan nyt tästä täydellisestä säästä.

Taito kuunnella omaa kroppaani. Ei mitenkään itsestäänselvää eikä edes helppoa, mutta tajusin onneksi olevani ihan jumissa ja fyysisesti uupunut. Superduper tehotreeni sai vaihtua lennossa rauhalliseen venyttelyyn ja rentoiluun mitä kummallisemmissa asennoissa.

Venyttelykaverit. Kisu ja Possu tykkäävät myös joogasta ja venyttelystä.

Patiosuunnitelmat. Homma etenee. Oman kodin laittaminen on edelleenkin parasta.

Rennot ja yhteistyöhaluiset naapurit. Patiosuunnitelmiin tarvitaan periaatteessa HOA:n lupa, joka irtosi hyvin helposti ja mukavissa merkeissä.

Hyväntuulinen mies, joka jaksoi vielä pitkän työpäivänkin jälkeen hymyillä ja hölmöillä.

Kaunis sähköposti, joka piristi ja ilahdutti. Kiitos lähettäjälle!


Näillä kohti viikonloppua. Torstai on toivoa täynnä!

2 kommenttia:

  1. Ihana lista! Tekee hyvää listata positiivisia asioita, vaikka ihan pieniäkin. Niistä tulee hyvä mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee hyvää olla välillä aktiivisesti positiivinen :). Usein tulee otettua liian monia asioita itsestäänselvyytenä, ohitettua pieniä kivoja asioita olankohautuksella ja valitettua asioista, joilla ei ole loppupeleissä mitään väliä. Jokapäivä ei tietenkään jaksa pitää asennetta kunnossa, mutta parempi välillä kuin ei milloinkaan.

      Poista