perjantai 15. tammikuuta 2016

Voikkari-ilta

Onni tulee onnen luo. Niin se vain on!

Tämä viikko on ollut kaikin puolin mainio ja mainiona se myös päättyi. Yksi kaheli näpersi voikkareita ja toinen samanmoinen otti niistä kuvia. Mikään ei sovi paremmin yhteen kuin kaksi luovaa hölmöä, jotka täydentävät toisiaan paremmin kuin paita ja peppu.

Avocado, serrano pepper, orange toast

Smoked salmon, egg, dill, pink pepper toast

Brie, apple, blueberry, agave nectar, pepper toast

Sardine salad (sardines, garlic, onion, rosemary, sour cream, mustard) , pickled onion, parsley, pink pepper toast

Roasted mushroom, browned butter, lemon, thyme, parmesan toast

Minusta ei ole ruokabloggaajaksi, sillä en osaa oikeasti valmistaa hyvää ruokaa, mutta ruokabloggaajan kuvaajaksi voisin kyllä pienellä harjoittelulla pestautua. Ehkäpä me vielä joskus perustamme tiimiblogin, jonka keskipisteenä on kaunis ruoka. Viimeistään sitten eläkevuosina.

Mutta juuri nyt minulle riittää se, että teille lukijoille tuli nälkä. Herkullista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Voi jösses miten ihania! Teillä on selkeästikin hyvä tiimi :) Juuri lueskelin täällä Sheryl Sandbergin kirjaa (ehkä sinullekin tuttu?) ja tuli näistä kuvista mieleen hänen kommenttinsa, joka sopii ainakin meidän huusholliin, ehkä myös teidän. "When it comes time to settle down, find someone who wants an equal partner. Someone who thinks women should be smart, opinionated and ambitious. Someone who values fairness and expects or, even better, wants to do his share in the home. These men exist and, trust me, over time, nothing is sexier.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osuu Sheryl Sandberg naulankantaan :)! Phillin sanoi minulle sinä iltana kun tavattiin, että minulla on viisaan näköiset silmät (smart eyes). Se jäi mieleen hymyilyttää vieläkin :).

   Poista
 2. No tuli kylla nalka :D Tuota avokaado toastia vois itsekkin kokeilla ja myos tuota briehommaa. Vaikuttaa helpolta ja herkulliselta, ja ilmeisesti myos kauniilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kaikki loppupeleissä aika simppeleitä enkä osaisi kyllä valita suosikkia :). Tuo lohi, muna, tilli toast maistui minusta ihan ruotsinlaivalle :D.

   Poista