sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Aikuinen nainen (mä oon)

Minulla on paha tapa mennä vanhenemaan joka vuosi heti tammikuun alussa. Aiemmin olen ohittanut kasvavat numerosarjat olan kohautuksella, mutta tänä vuonna peilistä tuijottavat tuplakolmoset saivat minut huokaisemaan: Härregud, minähän olen jo ihan aikuinen!

Onneksi aikuinenkin voi olla niin monella tavalla. Päätin olla todella aktiivinen aikuinen ja juhlistaa vanhentumista muun muassa kipuamalla jälleen kerran rautaisen vuoren (Iron Mountain) huipulle.
Jättiläisen varpailla istuskellessani tunsin itseni hyvin pieneksi ja alkavan ikäkriisini täysin järjettömäksi. En minä nyt niin vanha vielä ole. Ja vaikka olisinkin, voi vanhakin koira oppia vielä uusia temppuja.


Sama viesti oli luettavissa Phillin lahjoistakin: Lahjapaketista löytyi uusia urheiluvaatteita ja henkisestä lupauspaketista idea käydä kokeilemassa seinäkiipeilyä ja ilmoittautua aikuisten voimistelutunnille. Luvassa on siis uusia kokemuksia ja pienoista mukavuusalueen ulkopuolelle heittäytymistä. Illalla Smoking Goat -ravintolassa herkutellessamme innostuimme kehittelemään vielä lisää hauskoja ideoita, joten luvassa taitaa olla erityisen hauska ja aktiivinen vuosi.

Enpä taida siis vielä tänäkään vuonna ikäkriiseillä. Olen meinaan sen verran monimutkainen tapaus, ettei minua yhdellä numerolla määritellä.

22 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää!

  Hyvä päätös unohtaa ikäkriiseilyt. Mä täytän tänä vuonna 35, mutta ikäkriisejä en ole koskaan harrastanut. Mä mietin sen niin, että jokainen synttäripäivä on vaan positiivinen juttu. Vaihtoehto kun on se 'ei synttäriä ollenkaan'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olin ennen tosi huono juhlistamaan synttäreitä, mutta nykyään on kiva viettää yksi vähän spesiaalimpi päivä itsensä kunniaksi :).

   Poista
 2. Onnea! :)

  Tuttuja tuntemuksia... Mulla odottaa muutaman vuoden päässä tuo maaginen 30 - ja etenkin tuon seitsemänvuotiaan kanssa tulee välillä mielettömiä ikäkriisejä. Vaikka sitä on ollut itse ihan lapsi vielä lapsen saadessaan, tuntuu siltä, että aika hujahtaa ohitse ja tässä alkaisi kohta (muka) hätyytellä keski-ikää. Kauhistus!

  Ehkä sitä oppii itsekin vielä ottamaan rennommin iän kanssa - eihän se tuo kuin kokemusta, elämänviisautta ja tätä myöten siis vain hyviä asioita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseäni on auttanut nimenomaan se, että keskityn numeron sijasta siihen, olenko elämääni tyytyväinen. Ikä on (varsinkin tässä vaiheessa) ihan oikeasti vain numero ja minä joka päivä pikkuisen fiksumpi :).

   Poista
 3. Paljonpaljon synttärionnea!:) Itse kanssa olen jattanyt ikakriiseilyt valiin, ainakin tahan asti heh. Ikaantyminen ei ole koskaan vaivannut, mutta mies, joka on siis useamman vuoden meikalaista nuorempi, kriiseilee minunkin puolestani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, ehkä se kriiseily ei olekaan siitä numeerisesta iästä kiinni? En tiedä, mutta koitan vältellä kriiseilyä jatkossakin :).

   Poista
 4. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Veeeraaaaa, paljon onnea vaan!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut täältäkin :) turha mitään kriisejä on kehitellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). Totta! Päässia, että on elämäänsä tyytyväinen.

   Poista
 6. Synttarionnitellut nain taalta lahialueelta myoskin :) Smoking Goat on tuttu, mutta pelkastaan siita etta ohi on tultu kaveltya useampaan otteeseen. Eipa ollakkaan kayty siella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Tämä oli meillekin eka kerta Smoking Goatissa vaikka ollaankin jo pitkään aiottu mennä. Tykättiin!

   Poista
 7. Onnittelut! Tässä muuten Phillille Carrot Cake Oatmealin resepti, niin voi jatkaa kokeiluja! :D http://www.mtv.fi/teemasivut/leivontanurkka/ajankohtaista/artikkeli/kaurapuuroreseptista-jarjeton-nettihitti-nerokas-aamupala-villitsee-porkkanakakun-ystavat/5642600

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska sattuma! Phill teki mulle meinaan tuunatun porkkanakakun synttärikakuksi :). Tätä voisi kyllä kokeilla!

   Poista
 8. Jippii! Ihanaa syntymäpäivää ja paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! Onnea tarvitaan koko vuodeksi :).

   Poista