tiistai 19. tammikuuta 2016

Salaisia (ja ei niin kovin salaisia) portaita

Maanantaiaamuna Phill tarjosi minulle sydänkohtauksen huutamalla vielä silmät kiinni: Let's go run some stairs! Ihailtavaa energisyyttä, ei voi muuta sanoa.

Ja mehän mentiin! 245 porrasta myöhemmin pääsi suustamme yhteen ääneen: This is no joke! Jalat olivat hyytelöä jo ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta juoksimme sitkeästi vielä muutaman kierroksen lisää ja parit pomppuportaat siihen päälle. Tänään tuntuukin sitten siltä, että raahaisin jaloillani kymmenen kilon extrasäkkiä.


La Mesa on San Diegon kupeessa sijaitseva oma pieni kaupunkinsa, josta löytyy näiden hoodien pisimmät yhtäjaksoiset portaat, jyrkkiä mäkiä ja myöskin sen mukaiset maisemat. Ei laisinkaan hullumpi paikka tehotreenille! Portaat kulkevat nimellä Secret Stairs (joskus myös hidden stairs), vaikka mistään suuresta salaisuudesta tuskin voikaan enää puhua, jos yelpistä löytyy 48 arvostelua ja portaiden lähtöpiste pompsahtaa google mapsiin parin ensimmäisen kirjaimen jälkeen.


Toinen san diegolaisten suosima porrastreenipaikka löytyy keskeltä kaupunkia, convention centerin keskeltä. Convention centerillä juostaan portaita katolle, katon yli rakennuksen toiselle puolelle, portaita alas satamaan ja sitten sama toisinpäin.
Kiva ja tehokas paikka tuokin!

Näiden suosikkien lisäksi tarjolla olisi muutama muukin paikka, mutta näillä mennään toistaiseksi.

Porrastreeni on löytänyt tänä talvena tiensä viikottaiseen treenikalenteriini tuomaan vaihtelua rakastamiini ylämäkijuoksuihin. Tekee taatusti kutaa takapuolelle, jaloille ja varsinkin mielelle! Mitä vetelämmät jalat sen parempi fiilis. Projekti juoksuilon palauttaminen etenee siis toistaiseksi oikein mallikkaasti!

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään myös porrasjuoksusta!:) toistaiseksi juoksen vielä ristiin rastiin näitä meidän asuntokompleksin portaita kun ei täältä mitään korkeuseroja löydy. On muuten huipputreeni varsinkin kesähelteillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella! Pelkkä Teksasin kesän ajattelu saa mut hikoilemaan :). Mä ottelen uteliaana, mihin ootte seuraavaksi suuntaamassa! Toivottavasti sieltä löytyy sitten mäkiäkin.

   Poista
  2. Laitoin sulle viestiä Facessa. Huomasin vasta nyt, että tuossa oli tuo sun s-postikin... :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista