torstai 17. heinäkuuta 2014

Ystäviä kylässä

Kolme ihanaa asiaa: Phill sai uudet orders:it - eli mustaa valkoisella siitä, että saamme jäädä San Diegoon ainakin reiluksi kolmeksi vuodeksi. Tästä innostuneena aloimme sisustamaan pitkään Kisun huoneena (siis, niin se kuvittelee) olevaa vierashuonetta. Eikä yhtään liian aikaisin, sillä eilen uusi sänky sai testaajikseen kaksi ihanaa vierasta Suomesta.


Ystäviemme piti saapua jo tiistai-iltana, mutta he päättivätkin viettää iltansa mielummin jumissa lentokoneen sisällä Bostonissa (6h koneessa!) ja jatkaa hauskanpitoa sen jälkeen JFK:n lentokentällä New Yorkissa hotelleja ja jatkolentoja selvitellen. Ukkosmyrskyillehän ei mitään voi, mutta Finnair olisi voinut hoitaa tilanteen huomattavasti paremminkin.


Lopulta ystävämme pääsivät toki perille - 24h aikataulusta myöhässä. Toivottavasti loppu loma menee täysin nappiin ja ikävät matkakokemukset huuhtoutuvat jonnekin meren aaltojen ja viinitilojen välimaastoon. Minä ainakin olen niin innoissani etten meinaa pöksyissäni pysyä. Pieni pala Suomea minun luonani Kaliforniassa. Mahtavaa!

2 kommenttia:

 1. Hihi, meijän tiibetin spanieli luulee kans,et vierashuone ja erityisesti vierashuoneen sänky on hänen valtakuntaa! <3

  Mulla on menny Finnairiin niin hermo,että en enää halua lentää sillä. Viime reissulla lennot oli molempiin suuntiin reilusti myöhässä, alkumatkasta lento oli jo kentälle päästessä jo 5h myöhässä, joten vaihdoin suosiolla Lufthansaan kentällä, kun oli mahdollisuus. Takaisin päin mennessä oli hieno tehdä online checkausta, kun sain checkattua itteni JFK-Helsinki lennolle, mutta en onnistunu millään checkaan itteeni SFO-JFK..Sitten soitin finskille ni ne oli vaihtanu mun varausnumeron kertomatta ja nainen sielä asiakaspalvelussa vaan totes,että ei heidän tarvitse tälläisiä ilmoittaa.. sillai.. nice..ei munkaan tarvi sit lentää niillä..

  Pitäkää superkivaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitaahan sita nyt kaikilla perheenjasenilla olla oma huone :). Kisu oli innoissaan, kun sai nyt ihan oikean sangyn :D

   Finnair ei ole viimeaikoina oikein vakuuttanut... Mina tykkaan British Airwaysista todella paljon ja lennan silla jos mahdollista.

   Poista