perjantai 25. heinäkuuta 2014

Melkein kuin lomalla

Kun on vieraita, tuntuu kuin olisi itsekin vähän niin kuin lomalla. Minulla ei ollut valitettavasti mahdollisuutta ottaa ystävieni vierailun ajalle yhtään ylimääräistä vapaapäivää, mutta otimme illoista ja viikonlopusta kaiken mahdollisen irti. Lisäksi ystäväni säntäilivät kaikki päivät omilla teillään (Sea World:ssa, Downtownissa, satamassa sekä eläintarhassa) ja todistivat, että San Diegossa pärjää turistina aika hyvin ilman autoakin.

Mitä sitten touhusimme yhdessä iltaisin?

Kävimme Kensingtonissa syömässä Fish Public -ravintolassa ja maistelimme oluita Blind Lady Ale House:ssa.

Viikonloppuna hurrasimme  Padresille, kävimme Little Italyn farher's marketilla, ihailimme maisemia Gabrillo monumentilla ja pidimme hieman aiottua isommiksi paisuneet grillibileet.
Sunnuntaina paistattelimme päivää Torrey Pinesin poluilla ja rannalla sekä maistelimme viinejä Temeculan viinitiloilla. Illalla vieraamme tahtoivat Walmartiin - todetakseen ettei sinne tarvitse mennä enää koskaan. Mutta nytpä sekin on nähty.Tiistaina ystävämme jatkoivat matkaansa Santa Monicaan ja me seuraamme huomenna perästä. Ei meistä näin helposti pääse eroon! Ihan vielä ei siis tarvinnut sanoa hyvästejä ystävillemme eikä myöskään lomatunnelmalle. Kyllä kesä on elämän parasta aikaa, vaikka asuisikin ikuisen kesän kaupungissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti