maanantai 28. heinäkuuta 2014

DineLA - M.A.K.E

Ruokafriikeillä kävi hyvä tuuri, sillä Los Angelesin alueella vietettiin viime viikolla dineLA -viikkoa, eli ravinrolaviikkoa. USA:ssa suosittujen ravintolaviikkojen ideana on tuoda ravintolat entistäkin paremmin kaiken kansan ulottuville. Viikkoon osallistuvat ravintolat kokoavat tarjolle muutaman vaihtoehtoisen kolmen tai useamman ruokalajin illallisen, jonka hinta on yleensä 35-45 dollaria.

Vaikka seurueemme jäsenistä kukaan ei olekaan vegaani, valitsimme yelp -arvosteluiden ja kuvien perusteella ruokapaikaksemme vegaanista raw ruokaa tarjoavan M.A.K.E -ravintolan. Eikä tarvinnut katua! Uteliaisuus ja kokeilunhalu palkittiin herkullisella ja kauniilla ruualla. Bonukseksi saimme mukavimman tarjoilijan, jonka olen koskaan tavannut. Tarjoilijamme kiikutti meille meinaan aika monta ylimääräistä ruoka-annosta kokeiltaviksi. Ravintolasta poistuessamme olimme kaikki aivan totaaliähkyjä, mutta onnellisia.

Parista ekasta annoksesta jäi kuvat ottamatta, mutta kyllä näissäkin riittää silmänruokaa ja ihmeteltävää:

Mushroom paté

Kimchi dumplings

Cheese plate

Maitake quinoa with dill slaw

Black pepper kelp noodles

Heirloom tomato lasagna

Vegan chocolate with coffee ice cream

Stone fruit tart

Suosittelen lämpimästi kaikille! Jopa seurueemme suurin lihan ystävä oli aivan myyty. Jäätelö maistui aivan jäätelöltä ja juusto juustolta - jopa siinä määrin, että pohdimme oliko meitä huijattu. Salainen raaka-aine suklaa...

2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä! Mä oon kasvissyöjä, tuolla täytyypi siis päästä käymään joku kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos osui ja upposi! Ravintola loytyy Santa Monica Place -ostarilta.Lisaksi niilla taitaa olla pari muutakin sijaintia.

      Poista