tiistai 29. heinäkuuta 2014

Aamulenkki muskelirannalla

UOlen aina halunnut päästä juoksemaan Santa Monican muskelirannalle. Just because. Sunnuntaiaamuna sen sitten tein ja totesin, ettei se enää sykäyttänyt ihan samalla tavalla, kuin silloin ensimmäisen kerran Santa Monicassa (ja Kaliforniassa) käydessäni. Meidän ikioma Mission Bay/Mission Beach on juoksupaikkana ihan yhtä kiva. Löytyy palmuja ja löytyy merta - ja löytyy aika monta ihmistä vähemmän.

Ei minua kuitenkaan harmita, sillä kaunistahan tuolla oli ja bucket listallani on taas yksi rasti lisää.
Lämmittelimme ensin rannalla ja vedimme sitten sykkeet huippuun ja jalat maitohapoille rannan ja Palisades puiston välisillä lukemattomilla portailla. Muscle Beachillä olisi voinut leikkiä vielä perään aikuisten "leikkipuistossa", mutta jätimme sen tällä kertaa väliin aikapulan vuoksi. Meidän tukikohdan kuntosalilta löytyy vastaava ulkotreenipaikka, jossa minä hoidan lähes kaikki lihaskuntotreenini nykyään. 


Lähimatkustelu on kyllä kivaa ja aivan täysin aliarvioitua. Ei tarvise lähteä kovinkaan kauaksi, kun jo tuntee olevansa jossain ihan muualla ja täysin vapaalla. Aloimme jo suunnittelemaan itsellemme SoCal staycation -lomaa. Onneksi meillä on nyt ainakin reilu kolme vuotta aikaa.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittelin pitkät pätkät mutta teksti hävisi jonnekin bittiavaruuteen...argh! Sun postaamia kuvia katsellessa matkakuume senkun nousee, pakko päästä tuonne jossakin vaiheessa (jätetään ajankohta auki) :) Aamutreeneihin tuollaisissa maisemissa heräisi ihan mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, bittiavaruus on ihmeellinen paikka.Sinne on kadonnut vaikka mita :). Mutta loistavaa jos onnistun kasvattamaan matkakuumetta. Minakin "sairastan" sita jotakuinkin aina :)...

   Poista
 2. Plaah, blogger on niin jumissa ettei nämä kommentit meinaa tulla perille. Ehkä nyt?! Ihanaa, että bucket list on nyt yhtä kohdetta vajaampi. Tuntuu aina kivalta päästä johonkin, mitä on toivonut. Kivalta paikalta näyttää, mutta jos oma mesta on ruuhkattomampi, on se aina parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger on esitellyt viimeaikoina hieman turhan paljon huonoimpia puoliaan... Mutta lapi tuli! Bucket list on semmonen pohjaton kaivo, mutta hyva niin - eipahan lopu unelmat kesken :)

   Poista