perjantai 30. kesäkuuta 2017

Höyhenen kevyitä perhosia

Nyt se on täällä niin, että tuntuu. L-O-M-A! Loman alusviikko on ollut perinteiseen tapaan extra-kiireinen ja paperihommien takia myöskin aika stressaava. Perjantaina iltapäivällä palaset loksahtivat kuitenkin viimeinkin paikalleen ja vatsan stressiperhoset vaihtuivat höyhenen kevyisiin lomaperhosiin.

Vaikka aloitankin loman vasta huomisen opetustunnin jälkeen, nappasin tänään pienen varaslähdön viimeisen Fringe festivaalin shown merkeissä. Lasi (pari) skumppaa, hyvä illallinen ja mentalist show siivittävät mukavasti lomatunnelmaan. Viimevuotiseen tapaan pääsin myös itse lavalle. Tällä kertaa avustin rikkomalla paperipusseja, joista yksi sisälsi rikkinäisen lasipullon. Lisäksi annoin randomin nelinumeroisen luvun, joka oli osa isompaa temppua.
Huomenna siis vielä aamusta töihin ja sitten pikapiipahdus kotiin ennen lentokentälle lähtöä. Illalla olemme jo Portlandissa ja sunnuntaina jatkamme matkaamme upeiden maisemien halki Crater Lakelle mökkeilemään. Metsän keskellä ei kuulemma ole kännykkäverkkoa ja internetkin on päämökin satelliitin (epävakaisessa) varassa. Tiedossa on loman lisäksi some-loma, joka tekee varmasti hyvää sekin. Kävelemisen sijaan tekee mieli hyppelehtiä ja puhumisen sijaa laulaa. Jeps, fiilikset ovat juuri näin hyvät!


Palaillaan siis viikon päästä Oregon kuulumisten kera. Nautinnollista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille! :) Pitaa kayda kavelylla kun tuut takaisin niin saan kuulla kaiken! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Hauskaa reissua myös teille :)!

    VastaaPoista