keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Possu-päivitys

Muistatte ehkä, kuinka kyselin neuvoja Possun juomaongelmaan. Sain teiltä valtavasti hyviä vinkkejä ja testasin niistä kaikkia. Koska kissat ovat kissoja; omalaatuisia ja itsepäisiä, eivät kaikki ideat ottaneet tulta alleen ja meidän uusi hieno juomalähdekin jäi lopulta aivan käyttämättömäksi.

Loppujen lopuksi hommassa kävi niin, että parhaaksi niksiksi osoittautui runsaan veden lisääminen ruokiin. Purkkiruuan tarjoilu aamuin ja illoin ei saanut kissoilta kiitosta, mutta yllättäen veden lisääminen kuivapapanoiden ja myöskin purkkiruuan sekaan oli ihan ok, Possun mielestä jopa loistava juttu. Possu tuntuu tykkäävän keitoista ja ryystää mielellään aika isojakin määriä vettä ruuan päältä.

Kaikeksi onneksi tuo yksi muutos oli riittävä ja kristallit hävisivät kokonaan Possun virtsasta. Päätimme kuitenkin jatkaa keittoruokailua sillä eihän siitä haittaakaan ole.

Virtsakivistä ei siis ole enää tällähetkellä huolta, mutta jano saattaa Possulla olla edelleenkin. Maanantaina kotiin tullessani löysin Possun leikkimästä serrano (chili) paprikalla. Sama leikki jatkui eilen, kun paprika löytyi taas sohvan alta. Possu pyöritteli tulista paprikaa tassuissaan, kantoi suussaan, potki takatassuilla kuoliaaksi ja jyysti välillä nautinnollisesti hampaillaan. Katselin leikkiä epäuskoisena ja googlettelin, onko serrano paprika mahdollisesti kissoille myrkyllinen. Kovin kummoisia vastauksia en löytänyt, sillä kenenkään muun kissa ei ole ilmeisesti niin kaheli, että edes yrittäisi haukata tulista paprikaa. Heitin paprikan roskiin ennen nukkumaan menemistä ja aamulla Possu oli ihan normikunnossa.Hassu kissa tuo Possu... Ehkä tämäkin on joku oranssien kissojen juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti