perjantai 16. kesäkuuta 2017

Perjantai 6-16-2017

Herään ekan kerran jo ennen kuutta. Mietin hetken, nousisinko jo ylös ja tekisin aamutreenin, mutta päätän jatkaa unia vielä tunnin verran. Possu tulee kainaloon nukkumaan. Seitsemältä kello herättää kesken hauskan unen.

Kissoille ruokaa, minulle kaurapuuroa mustikoilla ja pekaanipähkinöillä höystettynä. Ja kahvia. Kolme muumimukillista kahvia. Keitän samalla kananmunia lounaaksi, sillä jääkaappi alkaa olemaan kiireisen viikon jäljiltä aika autio. Teen pikaisesti avocadomuna"voita", eli avocadomunamössöä. Nappaan mukaan pari leivänpalaa ja tonnikalapussin.

Töissä on aika perjantaifiilis: levoton ja jopa hieman kärttyisä. Taidamme olla kaikki väsyneitä. Vietämme paljon aikaa ulkona ja jatkamme valokuvausprojektia. USA:ssa juhlitaan sunnuntaina isänpäivää, mutta olemme päättäneet jättää oman juhlamme lahjoineen ensi viikon perjantaihin. Kaksi juhlaa samalle viikolle olisi hieman liikaa.

Ruokatauolla käyn hoitamassa pari asiaa. Käyn CVS:ssä ostamassa lahjakassin ja juustokakkukahvilassa hakemassa paketin. UPS:llä on mitä kummallisempia pakettipisteitä nykyään. Juustokakkukahvilan myyjä yrittää kovasti myydä minulle kakkua, mutta juuri nyt ei tee mieli yhtään mitään makeaa. Sen sijaan ostan kaksi lippua viikon päästä olevaan Taste of Adams -tapahtumaan.

Loppuiltapäivä menee onneksi jo paljon iloisemmissa merkeissä. Onhan nyt sentään perjantai. Lapset innostuvat pyörien pesusta ja tekevät ahkerasti töitä. Ehdotan, että he voisivat seuraavaksi pestä autoni. Ei kuulemma onnistu, mutta pyöräni saattavat ehkä pestä. Töiden jälkeen suuntaan kaupan kautta kotiin. Käteni ovat täynnä tavaraa ja Kisu juoksee ulos ruohoapajille. Nappaan Kisun kainaloon rapsutettavaksi. Minulla vähän huono omatunto siitä, kuinka paljon olen ollut poissa kotoa tällä viikolla. Haistelemme ulkoilmaa ja kuuntelemme lintuja ennenkuin suuntaamme sisälle. Pistän ostokset kaappeihin, järkkäilen hetken paikkoja ja istahdan hetkeksi sohvalle välipalan kanssa. Hetki venyy... Seitsemältä päätän ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä ruokaa.

Sain eilen lapsilta lahjoja. Meneehän se shamppanja tässäkin muodossa...

Kasvispastaa, lasi (oikeaa) viiniä ja America's Got Talent. Vietän suurimman osan illasta sohvalla, mutta intoudun vielä loppuillasta rullailemaan ja järkkäämään opettajan kassini huomista community collegen tuntia varten.


TGIF, vaikka huomenna onkin vielä töitä. 

2 kommenttia:

  1. Taidanpa tietaa mika juustokakkukahvila on kyseessa! Kumma kylla, mutta vaikka ollaan Robertin kans asuttu kavelymatkan paassa jo sellaset 7 vuotta, kaytiin vasta tana vuonna ensimmaista kertaa siella. Kylla oli hyvaa kakkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just se pieni paikka Adams Avenuella. En ole koskaan maistanut niiden juustokakkua, vaikka pari pakettia olen sieltä hakenutkin. Ehkä sitten taste of Adams -tapahtumassa :).

      Poista