tiistai 13. kesäkuuta 2017

Tiistai 6-13-2017

Tiistai alkaa samaan tapaan kuin maanantaikin. Tänään tosin herään jo paria minuuttia ennen kellon soimista ja Kisu on rapsutusjonossa ensimmäisenä. Kahvinkeitin päälle, lounas purkkiin, aamupalaksi mustikoita, kreikkalaista jogurttia ja granolaa. Kirjoittelen aamupalaa syödessäni pari community collegen työsähköpostia. Minulla on pieni paperin pyöritysongelma, joka roikkuu ja stressaa ihan liikaa. Community college on niin iso organisaatio, että tällaiselta aloittelijalta tuhrautuu pieniin hommiin aivan liikaa aikaa ja energiaa.

Työpaikalle saavuttuani alamme samantien hattuhommiin. Samalla siirrän vielä vihonviimeiset kuvat muistitikuille ja autan lapsia allekirjoittamaan koristekyltin. Suurin osa aamusta menee valmistujaisvalmisteluissa.


Tiistai on töiden puolesta viikon paras päivä, sillä meillä on työparini kanssa kaksi tuntia yhteistä suunnitteluaikaa. Käymme hankkimassa viikat jutut valmistujaisia varten. Olemme sen verran nopeita, että kerkiämme kahville Santos -kahvilaan. Tuntuu ihanalta vain istua ja höpöttää hetken aikaa. Koululle palattuamme suunnittelemme juhlaa vielä hetken koulun omistajan kanssa. Nyt alkaa olemaan vihdoinkin sellainen olo, että saatamme selvitä tästä kunnialla.

Loppuiltapäivä menee nopsaan tutulla kaavalla. Välipalaa, siivoilua ja leikkiä sekä sisällä että ulkona. Yksi lapsista on tosin kumman vaisu ja nuhainen. Kuumemittari kertoo, että lapsella on hieman lämpöä, muttei vielä kuitenkaan kuumetta. Näpyttelen vanhemmille heads up -viestin ennen kotiin lähtöä.

Soitan kotimatkalta Phillille ja vaihdamme päivän kuulumiset. Kotiin saavuttuani löydän ovelta Amazonin paketin, joka sisältää vaahtorullan (foam roller) ja uudet juoksulenkkarit. Kiskon lenkkarit jalkaan ja lähden lenkille. Juoksen mailin verran lämmitellen ja sen jälkeen pari mailia sprinttejä niin kovaa kuin lähtee. Uudet lenkkarit ovat jo minulle ennestään tutut Nike Flexit, jotka toimivat loistavasti juuri tämän tyyppisillä lenkeillä.

Lenkin jälkeen testailen hetken uutta rullaa ja naureskelen laatikossa viihtyvälle Possulle.


Nälkä kurnii vatsassa ja huomaan kellon olevan jo seitsemän. Heitän bataatit uuniin ja valmistelen lehtikaalisalaatin. Bataattien kypsyessä käyn suihkussa ja leikin hetken kissojen kanssa. Syön kanaa, uunibataattia ja salaattia samalla kun kirjoitan vielä yhden työsähköpostin ja tulostan pari osallistujalistaa.


Siivoan keittiön, köllöttelen sohvalla kissojen kanssa ja kirjoittelen blogia. Ilta katosi taas jonnekin aivan liian nopsaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti