sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Sunnuntai 6-18-2017

Sunnuntai on viikon ainoa herätyskelloton aamu ja nautin siitä täysillä. Heräilen kahdeksan aikaan oikeasti pirteänä. Ruokin ja rapsutan kissat ja lähden juoksulenkille. Tiedossa on kuuma päivä.

Suihkun jälkeen keitän kahvia ja kaurapuuroa ja katselen jakson This is us -sarjaa. Selailen blogeja ja facebookia ja luen uutisia. Kissat päivystävät avonaisessa ikkunassa ja vahtivat naapureiden koiria. Phill on suunnitellut rakentavansa uuden kissatornin, jonka ylähyllyllä on paremmin tilaa kahdelle pullerolle.


Olen pitänyt päivän suunnitelmat täysin avoina, sillä haluan tehdä tänään juuri sitä, mitä huvittaa. Heh, päätän siivota ja koota kesälukukauden e-mail -listan. Yritän myöskin väkertää excelillä entistä paremmin toimivan rollbookin, mutta taitoni ovat ruosteessa. Aion pyytää apua Philliltä, kunhan hän kotiutuu itärannikolta. Mieli on hyvä ahkeran aamun jäljiltä ja päätän lähteä lounaan kautta Mission Valleyn kauppoihin.

Tällä kertaa onni on myöten ja löydän itselleni uuden hatun DSW:sta. Muista kaupoista en sitten löydäkään mitään ostamisen arvoista. Huomaan, etten ole oikeastaan vaatteiden ostotuulella. Käyn vielä Bed Bath and Beyondissa ja Petcossa. Kisu ja Possu saavat uuden ruokamaton, -kipot ja ruokaa ja minä kauan kaivatun ovistopparin. Petcon vieressä on Jamba Juice, josta haen itselleni välipalaksi smoothien.


Ruokakaupan kautta kotiin. Kello on viisi. Ulkona on oikeastaan aika täydellinen lämpötila, joten päätän hengailla patiolla. Juttelen Phillin kanssa, luen hetken kirjaa ja selailen facebookia. Jääkaapista löytyy vielä tällekin päivälle kasvispastan tähteitä, joten illallinen on helposti hoidettu. Katselen telkkaria ja rullailen väsyneitä jalkoja. Pesen samalla pyykkiä.


Huomenna illalla saan hakea Phillin lentokentältä joogatunnin jälkeen. En malta odottaa! Vaikka reilu kaksi viikkoa menikin nopsasti, on minulla oikeasti todella kova ikävä. Aikomukseni on mennä tänään ajoissa nukkumaan, mutta toteutus jää vielä arvailujen varaan.

8 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia näistä arkipostauksista! Tykkäsin kovasti. :) Toivottavasti innostut taas joskus tekemään niitä lisää. Myös kissojen tuleva torni olisi kiva nähdä. :) Hyvää alkavaa viikkoa! Ihana juttu, että saat rakkaasi vihdoin kotiin. -Sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Näitä oli loppujenlopuksi aika helppo tehdä, eli jossain vaiheeessa saattaa hyvinkin tulla lisää. Kivaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Heippa. Äsken vasta löysin blogisi. Ihana! Saanen kysyä, onko sulla hajua miten helposti suomalaisen on löytää töitä jenkeistä (San Diegoa olen katsellut) lukion papereilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Valitettavasti USA:han muuttamisessa töiden löytämistä vaikeampaa on viisumin saaminen. Kannattaa käydä lukemassa tämä kirjoitus kommentteineen http://veerakaukanakotona.blogspot.com/2016/01/miten-tanne-amerikkaan-oikein-paasee.html , suora linkki löytyy tuosta sivusta suosituimpien postausten alta.

   Poista
 3. Kiitos Veera!
  Sinulla on taito kirjoittaa ja minusta sinulla on myös taito nauttia elämän arjesta. Toivottavasti sait kipinää kirjoittamiseesi, sillä minä puolestani nautin suunnattomasti kirjoituksistasi. Aamuisin kahvikupin kanssa, hiljaisessa talossa kirjoituksesi ovat minun arjen luksusta. Kiitos ❤

  VastaaPoista
 4. Kiitos Veera ihanasta blogista. Olen sitä jo useamman vuoden seurannut ja nyt kiireiltö taas jäänyt hetkeksi. Näistä tulee aina niin hyvälle tuulelle. Oma ikävä Kanadaan ei toki helpota kun sinun blogia lukee mutta ehkä vielä joskus löytyy tie sinne takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :)! Toivottavasti löytyy juuri se oikea tie.

   Poista